Gå til innhold

Tilbake fra UL =o)


Elias,Emma&Sofia`s♥Mams♥

Anbefalte innlegg

Alt står bra til med lilleskatten vår som allerede veier rundt 2200 gram!!! Er ikke det mye i uke 31? Legen sa det var litt over gjennomsnittet, men terminen han fikk opp lå bare 5 dager foran den egentlige terminen min. Trodde ikke hun veide mer enn rundt 1700 gram eller noe på denne tiden jeg! Menmen...fikk ikke spurt om kjønn...var så opptatt med å se og beundre lille babyen vår, at jeg helt glemte det =) Kjønnet har omtrent vært det eneste jeg har tenkt på ved tidligere ULèr! Rart det der =)

 

Hun lå i seteleie foreløpig, så han ville ha meg inn igjen til sjekk rundt uke 36 for å sjekke om hun hadde snudd seg til da. Har hun ikke det, vet jeg ikke hva jeg gjør altså...da blir det keisersnitt, tror jeg?

 

Hun lå og suttet på navlestrengen og fingrene sine og var så søt da vi fikk bilde av henne i profil. Ordentlig oppstoppernese og skikkelig trutmunn - så nydelig! Morkaka lå fint plassert fra øverst til venstre på magen og ned til rett under navlen i bakkant - legen sa det var helt perfekt!!! Og gjennomstrømningen i navlesnoren var også flott. ALt så med andre ord helt normalt og fint ut! SKal til legen i mårra, og da er jeg spent på hjertefrekvens og symfysemål!!!

 

Det var dagens oppdatering =)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hørtes jo kjempe fint ut :) Det er godt med slike opplevelser og alltid kjekt med bekreftelse på at alt er bra med den lille!

Så morsomt at du fikk vite ca vekt nå! Jeg har bare fått vite ca vekt til termin..skal spørre neste gang ( i morgen..) :) Er 36 uker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Var litt spent på om du fortsatt fikk jente, jeg. Har nemlig to ganger selv fått høre "mest sannsynlig en gutt, men navlesnoren kan jo ligge mellom bena", og er fortsatt litt i tvil.

Er i uke 30 selv, og her inne på bim er vekten da 1100g. Synes det virker veldig lite. På babyverden er gjennomsnittsvekten fastsatt til 1600g i uke 31, men dette er vel bare for at vi skal ha noe å forholde oss til. Ville ikke brydd meg noe om dette så lenge legen sier alt er bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, var på ultralyd forrige fredag var da i uke 32, babyen veide 2300 gr. en plugg sa legen gjennomsnittet var 1800 gr sa han. Fikk ikke vite kjønn, men ungen ligger i seteleie her også, skal inn i uke 38, jeg. Er litt spent nå.

 

Ikke så ulik deg..

 

120906

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg :-)

 

Så kjekt å høre at alt sto bra til. Håper hun snur seg da så du slipper å ta stilling til KS eller ikke.....

Jeg var på sykehuset i natt til observasjon da jeg har en cyste som lager trøbbel på ene eggstokken. Lager den mer smerter må jeg kanskje operere og da ta KS først. Litt rart å tenke på,hadde gleda meg til fødsel og få møte barnet på den naturlige måten.

Får trøste meg med at jeg toss alt har opplevd en fødsel før.

 

Det viktigste er tross alt at vi får nurka våre på den tryggeste måten :-)

 

Klemmer fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

 

Off, får håpe alt går bra med deg og den lille da. KS er jo ikke det verste som kan skje, har jeg begynt å tenke - i alle fall ikke når man, som du å sier, har opplevd en fødsel før. Jeg blir heller ikke skuffa eller lei meg om det skulle vise seg atjeg plutselig måtte til KS. Menmne...den som venter får se!

 

MAsse lykke til til deg, mumi :-) *høygravid* - skal tenke på deg fremover!!!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hvorfor ble du sendt til ul igjen? (husker ikke, mener du sa det her:) )

 

Kunne tenkt meg å ta en ny ul jeg. Ikke fordi jeg er så bekymret men fordi jeg skulle gjerne sett at alt var i orden:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

 

Jeg har et høyrisikosvangerskap på grunn av en kronisk sykdom jeg har - derfor følger de extra med på vekst og sirkulasjon =)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...