Gå til innhold

Har noen greie på dette??? Engstelig jeg nå...


Beth84g

Anbefalte innlegg

Var nettopp hos jordmor på sykehuset og fikk en undersøkelse og omvisning. Makan til spesiell dame... virka sur og grinete.

Det som er litt skremmende er at hun målte s/f til over 40 cm... jeg er i uke 35+1 nå.

Sist jeg var hos min faste jordmor er nå to uker siden og da var dette målet på 33.

Har og hatt negativ på urin hele svangerskapet, men i dag står det L++.

Står ikke det for leukacytter?

 

Jordmora på sykehuset nevnte ikke det no særlig, men ville at jeg skulle kontakte jordmora jeg vanligvis går hos og få en henvisning til UL.

Hun er jo selvfølgelig på ferie så jeg ringe sykehuset for å få en UL og skulle få time i posten. Men jeg er litt engstelig for en evt infeksjon i kroppen jeg nå.

 

Noen som har noen beroligende kloke ord???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Når det gjelder s/f målet ville jeg ikke ha bekymret meg så veldig for målene blir veldig forskjellig alt etter hvem som måler. For min del hadde jeg samme lege frem til i uke 34, hos henne lå jeg akkurat på normalkurven hele veien. Så gikk jeg til en jordmor i uke 36 og da spratt målet opp på øverste kurve. Deretter har jeg fått en ung, ny mannlig lege som måler noe midt i mellom gamlelegen og jordmoren.

 

Fant også frem en analyse av urinen min foretatt 17.12.05 her står det 1+ på Leu. Dette ble ikke tatt noe spesielt hensyn til, iflg legen var det ikke noe å bry seg om.

 

Men siden du er bekymret: Kan du ikke ringe fødeavdelingen du skal føde på og forklare situasjonen? (Vet ikke om du ringte føden eller poliklinikk?)

Vanligvis er de greie der, det er min erfaring i allefall....

 

Synes det høres rart ut at du skal få time i posten, da kan det jo ta flere dager før du får time?? Man skulle jo anta at jordmoren hadde henvist rett til ul hvis det var noe kritisk...

 

Lykke til i allefall!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Regner da med det ikke er noe å bekymre seg over da jeg ble sendt hjem. Var på fødeavdelingen ja, og JM som tok undersøkelsen ville at min faste JM skulle henvise meg til UL men siden hun har ferie så ringte jeg å prata med føden og de skulle sende meg time så fort som mulig. Er nok ikke noe kritisk for jenta sparker og hjertet slår fint og jeg er i toppform, men det er jo greit å få skjekka det. rart at det plutselig er masse L i urinen da det ikke var det for to uker siden da... Men sikkert ikke no alvorlig.

Takk for svar :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

L'er blir sendt til dyrking, og bare ved positivt svar derfra blir det gjort noe med det. det trenger ikke være noe, kommer det tilfeldigvis litt utflod i urinprøven kan det slå ut også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Jeg har lenge igjen, men tenkte å svare deg siden jeg har vært mye plaget med utflod i begge svangerskap.... dette slår ut som Laucosytter og både JM og lege sa dette ikke er noe man bekymrer seg for...utflod har ingenting med barnet å gjøre;)

 

Jeg lurer nå mest på hvorfor hun absolut skulle ha jm til å henvise deg til UL jeg da...kunne ikke hun gjøre det hvis det var noe spes????? Jeg hadde bare 1 lege som fulgte meg i det første svangerskapet, men søsteren min hadde 4 som målte sf mål og hennes ser ut som en oversikt over toppene i rondane....over og under normalstreken hipp som happ;)

 

Uansett lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei på deg og takk for svar.

Ville nok ha meg til fast jordmor for å få en til som kan skjekke sf målet da de ofte måler forsjellig. Men de kryr jo av jordmødre på en fødeavd så hun kunne sikkert forhørt seg med ei der. Har hørt mye dårlig om denne jordmora.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

min JM sa at jeg hadde +1 påurinen en gang men hun noterte det som negativ. så det kan jo være grunnen til at du pluyselig har det. ellers er det vanlig vistnok at man får noe + på urinen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt 4pluss på leukocyter uten at det har vært noen ting, så det trenger absolut ikke være noe galt! Du kan være obs på andre symptomer som hodepine, magesmerter, plutselig større vektoppgang, vann i kroppen( som du ikke har hatt tidligere, emn som har kommet nå..) svie ved vannlating og andre ting som er utenom det vanlige.

 

Det går helt fint skal du se! Ta en tur til legen din om du er usikker!

 

Mvh Sykepleier

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...