Gå til innhold

Jordmor har ferie! :-(


♥Koseklumpen-3 barnsmor♥

Anbefalte innlegg

Jeg har en utrolig trygg og rolig JM som jeg dessverre bare får besøkt en gang til før hun går i ferie (om 14 dager), og da får jeg ikke sett henne igjen før jeg skal føde. Er 33+0 i dag. Blir det sykehuset deretter da eller? Glemte å spørre henne om dette når jeg var hos henne i dag... Uff, det var så leit. Men regner med flere har det på samme måten når de har termin i august. Også midt i ferieavviklingen på sykehuset også da, usj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ja,sliter litt med nesten det samme... Har ikke termin før i september, men finner ikke en fastlege som jobber i juli.... Utrolig irriterendes. Får vært hos jordmor en gang til før hun tar ferie. Så skal jeg liksom til allmenn lege i juli. Men fastlegen min er en dust,har ikke vært til ham på tre år nå,- og jeg prøver å finne en ny... Men alle jeg ringer har 5 ukers ferie fra nå til august... Lurer på om jeg ikke må betale 500,- til Volvat for å få den timen i juli ja... sukk...

 

Kan ikke de ta ferie i oktober istedet? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min jordmor har også ferie, det hun sa var at det var ingenting i lovverket som sa at hun måtte skaffe vikar, men fastlege må det når de tar ferie. Bare sånn til info....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jordmora i kommunen min slutta i mai, det er satt inn en vikar, men jeg fikk beskjed om at hun bare har tid til meg en gang... Jeg har vært hos jordmor to ganger, resten hos fastlegen min. Hun er grei, men jeg skulle faktisk ønske at noen hadde "tid til meg"... Fastlegen har dårligere tid. Man kan vel kanskje spørre om sykehuset kan ta en i mot også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

min jm har også feriei juli og det har fastlegen min også. Fastlegen sa jeg enten kunne få time hos en annen lege på det legekontoret, eller så kunne eg ringe en annen jm i samme bydel. jeg ringte denne andre jm og fikk time der!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har ikke gått til fastlege i det hele tatt jeg. Har bare brukt JM, og de gangene jeg har brukt lege så har de det "på huset" (privatklinikk). Har blitt fulgt opp på sykehuset underveis også, så da er det vel mest nærliggende å tro at de fortsetter med det når min faste JM tar ferie?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ikke greit dette med ferie. Min fastlege har nå ferie og sykehusets fødeavdeling har sommerstengt. For meg blir det tysk vikarlege de siste kontrollene, og fødsel i nabobyen. Ikke spesielt praktisk når en har unger fra før.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekk om det finnes en jordmor på helsestasjonen du kan gå til. Eller hør med sykehuset.

 

Vikarleger har en tendens til å måle magen feil, det er nå min erfaring fra sist. Endte opp på UL for å sjekke om alt var bra fordi dusten sa magen var gått ned 4 cm... Og alt var fint.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jepp! Jordmor, lege og fysio har ferie de 4 siste ukene før jeg har termin. Legen er det ikke så farlig med, for han er ikke så flink. Skal klare meg uten jordmor også, men det er litt trist, for hun er veldig flink og snill. Gruer meg som en hund til at fysio'n skal ha ferie. Nesten så jeg begynner å grine bare av tanken :'-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...