Gå til innhold

Kjempetrist!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg har vært med bestevenninna mi på handletur hele dagen. Hun har vært å handla babyting, alt til babyen hun skal ha. Vi var på masse babytingbutikker, og bare gravide folk over alt.

Jeg skulle selv vært like langt påvei som henne.. *snufs* Har hatt det så koselig hele dagen når vi gikk og shoppa og kosa oss, men ble så fryktelig trist da jeg kom hjem. Og har grått en skvett. Jeg vil også ha kul på magen igjen!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Kjenner meg godt igjen der ja! Jeg skulle vært 26 uker nå....*Snufs* Hadde MA i februar. Har en vennine som er 27 uker. Men jeg prøver bare å tenke på at om ikke så lenge (naiv???) så er det faktisk meg som er gravid, og alt det hun gjør nå, er alt jeg skal gjøre når den tid kommer.

 

FOR DEN KOMMER :-) Jeg gleder meg!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stakkars deg.Sånn føler jeg det og trenger ikke gå med en venninde engang jeg kan gå forbi barneavdelingen på hennes & maruritz jeg å bli trist.Men vi må være litt optimistisk da,så kansje det skjer noe snart.;0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stå på! Snart er det vår tur! Jeg syntes naturligvis også at det er spesielt med hun som fremdeles er gravid, vi ble tilfeldig samtidig gravide sist gang òg, men denne gangen "fulgte" jeg ikke med. Vi planla ditt og datt, men jeg har forsonet meg med at det ble ikke meg denne gangen. Blir jo frustrert når denne filletanta kommer, og blir motløs noen timer, men EN DAG er det min tur. Og jeg GLEDER meg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Maja-mor 72 3pp Du er jammen God!!! Blir så rørt av å lese dette. Selv opplever jeg det samme, og jeg tenker at jeg vil være som deg.

 

Godta at sånn og sånn er situasjonen men at livet må videre, og at en dag er det jeg som får den gleden andre har nå :-)

 

Trøsteklem til deg fra meg :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...