Gå til innhold

hei dere el-test eksperter, hjelp:


JuleMette-OverBekkenEtterGrøt

Anbefalte innlegg

Er åtte dager over ikm nå, og har testet negativt med gr-tester fra billigtester senest tirsdag. Men nå tok jeg en el-test som jeg hadde liggende i skuffen og jeg fikk en ganske sterk, men bare nesten positiv strek på den. (Ja, jeg vet jeg tar litt vel av med testing om dagen, men hva skal jeg gjøre a???)

 

Men det jeg lurer på nå er: betyr den streken noe som helst siden den ikke var positiv, eller hva skjer egentlig med meg nå?

 

Fy flate som jeg angrer på at jeg fant ut at det ble for mye stress å tempe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det kan ikke være en EL du har da? Og at du ikke fikk sluppet et egg forrige gang, men at du slipper et nå? Eller så kan du være gravid, jeg hadde dratt på apoteket og kjøpt en gravidtest imorgen hvis jeg var deg ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg ville det jeg også, men jeg får ikke lov før lørdag av gutten se....Han syns jeg tester alt for mye og er redd for kostnadene psykologtjenesten for å rydde opp i huet mitt etter denne pp'en vil bli mer enn vi kan takle... neida, hehe, men jeg tror han er ganske lykkelig når han må gå på jobb om dagen slik at han får kommet seg ut av dette galehuset :)

.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...