Gå til innhold

For en trist dag......


Wish

Anbefalte innlegg

Klaffet ikke denne måneden heller..... Fikk TR idag.... Blir sååå lei meg..... Har aldri hatt så mye symptomer som denne pp. Helt utrolig hvor tullette jeg har blitt... Skjønner ingenting... Ja ja får sette inn høygiret denne pp. Vi reiser på ferie på mandag så da får jeg litt andre ting å tenke på enn el-tester - osv.....

 

Lykke til dere andre også så for oss som det ikke klaffet for denne pp får vi trøste oss med at vi går mot virkelig sommer:-))) Blir litt lettere til sinns da!!!

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sender deg en klem jeg Wish. Etter uendelig mange nederlag vet jeg godt hvordan du har det, men det blir din tur etterhvert! Det er håp for alle, bare se på meg. :o)

Denne mnd var jeg forresten heeeeelt sikker på at jeg IKKE var gravid, og tok en test 2 dager etter IKM, bare for å slippe og tenke mer på det.

Håper du får en fin ferie og klarer å tenke på andre ting enn babyer. Det er deilig å ha en ferie fra babytanker også! Og sommer og sol hjelper jo på det meste!

Så lykke til neste pp, da blir det din tur!

 

Masse klemmer til deg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg det er så sinsykt dumt at det skal være så vanskelig å bli gravid når en ønsker det så inndelig, så jeg vil også sende deg en stoooooor trøste klem.

Håper ferien vil få deg på andre tanker... skal du reise langt bort? håper i allefall at den vil få deg litt gladere... vi kan ikke nannet en å prøve igjen... og satse på at den sitter neste mnd.

 

Lykke til og kos deg på ferie..

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var trist å høre :-( Dumma tanta, skjønner hun ikke hun er uvelkommen?

Håper du får en kjempefin ferie mog at du klarer å tenke på annet. Og krysser alt for klaff i denne syklusen.

 

Stoor klem!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var virkelig trist :o( Kos deg masse på ferie, er godt å få andre ting å tenke på. Håper det sitter en spire for deg snart, og for resten av oss prøvere her inne ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, og du som var mange dager over. Da er vel håpet ute for meg også snart da tenker jeg, hadde liksom sett for meg oss to jublende over på 1.tri sammen denne uka jeg...

 

Men den sitter nok i ferie-måneden skal du se. Med sol og glede og nye omgivelser skal du nok se spiren klorer seg fast:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Skjønner deg såå godt! Vi er visst mange innpå her som har det litt trådt om dagen, men heldigvis er det noen det klaffer for også, så da blir det nok vår tur og om en stund.. bare så utrolig kjedelig når tr har kommet og det er (for meg) 28 dager til neste gang jeg får vite om det har klaffet.. Laang tid ja!

 

Lykke til du og alle andre her inne! Sommer kommer med ? Hvem vet?!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

 

Tusen takk for alle trøste-meldinger:-))

Ja jeg håper det hjelper å få en ferie nå, og ikke minst tenke på litt andre ting for en periode. Føler jeg trenger det nå.

Var en veldig lang syklus denne pp (36 dager....)

 

Jeg er litt bedre humør nå. Mannen min sendte meg blomster fra jobben og masse flotte ord:-))

 

Forresten veldig kjekt å se så mange som testet positivt siste dagene. Mange har strevd lenge og da er det ekstra kjekt. Jeg har jo tross alt 2 gutter som jeg elsker over alt på jord, så når jeg entrer min 7pp nå så krysser jeg alt jeg har.... (utenom eggstokkene..... hihi.....)

 

Vi prates om en god uke da og forhåpentligvis så sitter spiren for mange av oss som fortsatt strever snart:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...