Gå til innhold

Har jeg virkelig hatt eggløsning?


Mi tesoro *220307* *101109*

Anbefalte innlegg

Oi! Det ser jammen slik ut på charten min! *jippi*

Og hvis det stemmer så passer det fint tror jeg, for vi hadde sex dagen før :)

 

Men så tenkter jeg om jeg kanskje har målt feil eller noe?! For 2 dager siden jeg jeg fra å måle under tungen til å måle i sjeden. Men dette bør vel ikke ha så mye å si eller? Å i morges når jeg skulle måle så var jeg litt varm etter å ha lugget med dyna til halsen. Kanskje jeg ikke stakk termometeret langt nok inn?! Ja ja, får håpe på det beste :)

Her er min chart: http://www.fertilityfriend.com/home/mitosoro

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

En litt vanskelig setning der ja, mente at for 2 dager siden gikk jeg fra å måle under tungen til å måle i sjeden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, det ser veldig ut som om du har hatt eggløsning ja :-)

Men jeg har lest at det er ikke så lurt å bytte målested midt i syklusen. Det skulle man visst gjøre første dag i ny mens. Vet ikke hvor mye det har å si da, men jeg måler iallefall høyere temp i skjeden enn i munnen. Uansett, kjempemasse lykke til!! Håper jeg ser deg på 1.trimester sidene om kun kort tid :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det var kanskje ikke så lurt å bytte målested nei... Men tenkte at jeg skulle el-teste et par dager for å se om jeg får utslag på el, hvis ikke så regner jeg med at det som står i charten stemmer :) Håper det :)

 

Håper vi ses på 1.trimester om kort tid ja :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dytter, i håp om å få flere synspunkter...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei tesoro! Det ser ut som du har hatt eggløsning ja :-) Men nøyaktig hvilken dag begynte du å måle nedentil? Og har du testet med el-tester?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

var tempen den 6 tatt vaginalt? Jeg har ganske stor forskjell mellom oral og vaginal temp, og fro meg kan det kanskje se ut som du hadde el igår? tempen steg jo ganske mye fra igår til idag så :) lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg er enig med lille lulle, det kan se ut som at du hadde el i går, og ff er litt usikker den også for du har fått en stiplet linje. Men så lenge dere har sex annenhver dag disse dagene no, så er det jo ikke så nøye nøyaktig hvilken dag det var. Men hvis du hadde el-testet så hadde det hjulpet til å finne el-dagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tempet vaginalt i dag og i går, tempet i munnen den 6. Har ikke hatt sex siden søndag, så håper ikke el var i går... Jeg testet ikke med el-tester for jeg trodde at el ikke skulle være før i neste uke jeg, pga lange sykluser...

 

Kan det holde hvis vi hadde sex søndag i 11 tiden på formiddagen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må legge til at jeg el-testet kvelden den 6. og i går kveld. Teststrekene var nesten helt usynlig...

I forrige pp ble testen bare svakere etter el, ikke usynlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, merkelig. Utifra charten din så ville jeg sagt at eggløsning var i går, men hvis du ikke fikk positiv el-test så høres jo det rart ut. Men uansett så er det en mulighet hvis dere hadde sex på søndagen. Men dere bør ha i dag også for sikkerhetsskyld. Husk at egget lever opp til 1 døgn. Du får fortsette tempingen og se hva som skjer med kurven. Lykke til :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merkelig det me el-testene ja... Får se det litt ann rett og slett.

 

Ja jeg skrev enn melding til sambo, (vi er på jobb begge 2), om vi skulle "treffes" i lunsjen. Han skrev oi, hjeeelp! Hehe, tror det kom litt brått på gitt! Men tror ikke han kunne komme fra... Men da går jeg hjem halv 4 så har vi sex da, og så går jeg ned på jobb etterpå igjen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hmm, ble ikke helt som jeg hadde planglagt nei... Kom hjem og sambo var trøtt og sliten, orket ingenting! Vi har snakket om å gifte oss neste sommer i syden, men dersom vi blir gravid om kort tid så går jo ikke det, ikke så bra å reisa fra en baby på et halvt år. Så han lurte på om vi skulle utsette babyplanene 1 år! Men da satte jeg foten ned, det er ikke mulig å utsette noe som jeg har ventet sååå lenge på, og gledet meg til! Forklarte at det kan ta lang tid å bli gravid, og at jeg kanskje ikke er gravid neste sommer uanett. Så vi ble enige da, og fortsetter prøvingen. Gifte oss kan vi gjøre når det passer :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...