Gå til innhold

TRØTT


Vimsetrollet

Anbefalte innlegg

Er i uke 13 nå, og er fortsatt sinnsykt trøtt. Må bare sove og sove, og får ikke gjort en dritt hjemme. Bare så vidt jeg holder ut på jobb og. Noen andre som har/har hatt det sånn? Når slapp det taket? Er så lei nå. Vil føle meg mer opplagt!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei,

 

Skjønner godt hvordan du har det. Jeg er 14+6 og er fortsatt veldig trøtt, men synes det er blitt litt bedre den siste uken....håper det blir bedre. Kan ikke huske jeg var så trøtt med førstemann som nå er 1 1/2 år...men kunne vel da kvile når en kom hjem fra jobb...har sjelden sjans til det nå med en aktiv liten gutt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ja .. jeg og hadde det sånn.. skulle nesten ønske jeg ahdde det sånn nå også, for nå har bekkenet kræsja i steden.. MASSE energi, men kan ikke gjøre noe .. frustrerende altså!!

det gir seg nok skal du se.. ca uke 17 tror jeg hos meg.. ;)

 

men sovner fortsatt fort hvis jeg legger meg ned da;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hoff da. Hørtes veldig kjedelig ut. Du får begynne å strikke eller noe... Ellers kan du jo sende over litt energi til meg ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er uke 22 nå, var helt knust til uke 18:) Sovnet i sofaen hver dag, mannen min begynte å bli lei av å slepe meg inn i sengen hver kveld:) Men når energien kom tilbake, åååååhh så deilig!! Bortsett fra bekkenløsning som gjør at jeg ikke kan bruke energien til noe som helst:) Eneste du kan gjøre er å få nok søvn, er umulig å presse seg til å være mer våken. Prøv å være litt ute i frisk luft, det hjalp litt for meg:)

 

7. okt: venter gutt 10.okt, ser ut som om svangerskapene våre er ganske like:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...