Gå til innhold

UL og kjønn- hvor sikker var lege/JM


Murmeline

Anbefalte innlegg

Får inntrykk av at noen får nærmest kjønn med garanti på ul, men at dette for det meste gjelder guttebabyer. Hører sjelden at ul gir jente med sikkerhet. Så her er utfordringen jenter:

 

1. Hvilken stilling lå babyen i når dere sjekket kjønn?

2. Hvor sikker virket JM/lege på kjønn?

3. Hvor langt var dere på vei da?

4. Har dere hatt flere ul før el etter som har bekreftet/avkreftet kjønn?

5. Hvor sikre føler dere dere? (har dere kjøpt mye rosa/blått, gitt navn osv. )

 

Fitn om mange svarer:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei!

Jeg var på UL i uke 20. (bare hatt en ul)

JM sa at det lå en liten frøken der, men at vi ikke skulle male alt rosa enda!

Hun hadde ikke noe problemer med å komme til der hun skulle se på babyen. Men jeg tror de fleste velger å ikke si noe 100%, fordi det vet man vel egentlig ikke før etter at man har fødet.

Men jeg føler meg ganske sikker på at det er en jente, så jeg kommer til å kjøpe jentefarger ja :-) Og selvfølgelig finne et jentenavn....

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Han lå med hodet nede i bekkenet og beina rett opp mot navnlen

2. Hun var 100% sikker. så pung og penis.

3. Jeg var 18+6

4. Har hatt en ul i uke 14 hvor han trodde det kanskje kunne være en gutt!

5. Har trodd hele tiden at det skulle bli gutt. Jente var ikke aktuelt i tankene mine! Er kjempesikker på at det blir en gutt. Har begynt å shoppe i blått!!! og han skal hete Marius!!!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Ho lå veldig sammenkrølla i fosterstilling, så derfor kom jordmora kanskje til fra undersida for å se kjønnet...?

2. Jordmora sa at dette er ei jente, og viste oss de tre stripene som skal være kjønnsleppene. Ho sa ingenting om at ho var helt sikker eller delvis sikker, tenkte ikke på det selv heller...

3. Var 16+6

4. Dette var første og enest ul

5. Jeg føler meg sikker siden vi faktisk så kjønnsorganet, så vi tenker bare på jentenavn nå, men har ikke kjøpt inn noe rosa ennå, har ikke kjøpt inn noen ting faktisk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Riga19

1. Har ikke peiling...den bevega seg som bare det!:P Da UL starta hadde hun beina over hodet, og alle bildene som blei tatt, blei uskarpe pga all bevegelsen.

2. Hun virka ikke sikker i det hele tatt. Angra kanskje litt på at hun hadde sagt jente, men hun tok det ikke tilbake.

3. 18+3, tror jeg

4. Hadde UL 14+4, tror jeg, men da var jeg så nærvøs at jeg glømte å spørre...blei uansett satt tilbake (skulle jo egentlig ha vært 17+4 da), så de hadde sikkert ikke sett noe.

5. Faktisk så føler jeg litt jente, men det er sikkert fordi jordmora sa det. Bruker "hun" og jentenavnet vi har valgt, men det er fordi jeg ikke orker mer den og det.

 

Moren min var jo SÅ sikker på at jeg var gutt...hun fikk ikke vite kjønnet på UL, men stolte på følelsen. Men så var jeg selvsagt jente!:P Vi har vel mer lyst på ei jente...vet ikke helt hvorfor. Men uansett åssen kjønn det blir, så gjør det ikke noe. Ikke engang med tanke på babytøy...har allerede litt blått og litt rosa!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han lå med rompa mot "kamera", og beina spredt i V-stilling, ingen tvil om kjønn:)

Legen brukte mindre enn et halvt sek. på å bestemme seg, og har også fått det bekreftet på to senere UL, sett både pung og penis på samtlige UL.

På første UL da kjønn var synlig var jeg i uke atten, tatt to etter det, er i uke 28 nå...

Bare handla et par plagg, de er til gutt... Strikka litt i lyseblått også:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Riga19: kanskje det er en jente siden dere føler dere vil en en jente :-)

 

1. er ikke helt sikker på stilling, men jordmor viste oss tre tydelige streker...antar hun lå slik at vi så inn fra undersiden og bakfra...

2. jordmor sa det mest sannsynlig var en jente, virket ganske sikker.

3. jeg var 18+1 på ul

4. har hatt 2 ul, men det var kun den siste, ordinære ul, man kunne se kjønnet. den første ul var når jeg var 12+3, litt tidlig da.

5. jeg har hatt jentefølelse hele veien, det har mannen min også hatt. ringtesten har vist jente ;-) og når vi har snakket om navn har vi i alle år (også lenge før vi planla barn) har vi nevnt jentenavnet først :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1.Babyen vår var i flg. jordmor sjenert, noe som gjorde det litt vanskelig å se kjønn.

2. Jordmor viste oss noen streker (kan ikke huske om hun sa tre stk...), og sa at hun var ganske sikker på at det er ei jente. "Men dere trenger jo ikke kjøpe bare rosa klær", avsluttet hun. Jeg spurte henne nok en gang like før vi avsluttet ultralyden, og hun smilte igjen og sa "jeg er ganske sikker". Jeg tror hun ville latt være å si noe hvis hun var usikker selv, de vil jo sjelden gi noen garanti. Og jeg sitter også igjen med det inntrykket hovedinnlegger har, at det er lettere å stadfeste kjønnet på en gutt. Alle jeg kjenner som har fått/skal få gutter har fått vite det helt sikkert på ultralyd.

3. Jeg var 16+6 uker på vei på UL (er nå i min 21. uke)

4. Har hatt to UL, den første i uke 12. Da kunne de ikke si noe som kjønn. Jeg skal ha en ny UL den 19. juni, for forhåpentligvis bekreftet kjønnet da:)

5. Jeg har egentlig ikke hatt noen bestemt følelse for kjønn. Vi har foreløpig handlet veldig lite klær, og kun et par rosa bodier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gynekologen var så sikker på gutt at han ville skrive det i helsekortet mitt, men det ville ikke jeg.... Andre skal jo c d, og d skal være min og samboers lille hemmelighet til babyen vår er født. Funnet navnet hans også. Handlet klær i nøytrale farge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I uke 14 sa lege at det var gutt. I uke 19 sa jm at det var jente. Skal på ny ul i uke 20 da jeg bare må vite hva en tredje uavhengig sier. Trodde bare at de kunne ta feil den andre veien fra og si at det er jente først til at det viser seg å være en gutt. Hadde jo bestilt en del gutteklær fra danmark. Har jo to gutter fra før og det hadde vært veldig gøy med en jente nå da. Spent på ul til torsdag. Jordmor sa at hun ikke hadde sagt noe dersom hun hadde vært usikker og hun skjønte ikke hvor legen kunne få gutten fra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Vi venter en liten jente. Så det før jordmora sa det. Så de tre strekene, og hun kunne bekrefte at jeg hadde rett. Hadde på følelsen at jeg skulle få en gutt, men der tok jeg feil gitt-)

 

1.Er ikke sikker på stillingen

2. jm sa at hun var helt sikker

3. 18+3

4. har kun hatt den ene ultralyden

5. Er temmelig sikker, men har ikke kjøpt noen jenteklær enda-)))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1. Den ene lå med hodet ned, og beina opp, den andre lå med hodet opp og beina ned.

2. De er ganske sikker på den på min venstre side. Der har de sett både pung og penis, den andre er sjenert. To jm har sett, og begge sier det samme.

3. 19+0 på første ul, 24+4 på andre. Samme resultat begge gangene.

4. Har hatt to, skal på ny 16.juni.

5. Jeg har hatt en følelse av gutt helt siden jeg fikk vite at jeg var gravid. Og da de fant ut at det var to, så tenker jeg kun gutter :) "Alle" rundt meg tror også at det blir gutter. Vi har prøvd å være rasjonelle med farger enda, men tenker nok mest på guttenavn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...