Gå til innhold

hjeelp, hva skal jeg gjøre??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

jeg er så sinsykt slapp og sliten, til tider er det så vidt jeg orker åprate eller puste. kjennes ut som som det er like før jeg skal "dø" og all min enegi blir sugd fra meg.

 

og slik har det ALLTID vert, selv før jeg ble gravid. og nå når jeg er gravid så hjalp ikke akkurat det på... av og til begynner jeg å skjelve, når jeg ikke får spist, og blir lett svimmel.

 

og når jeg er litt sulten, så går psyken min rett under gjorda, begynner å tenke på selvmord (ikke at jeg vil gjøre det), triste tanker, som f.eks handler om hvorfor jeg lever, og at jeg ikke har lyst å leve. men så fort jeg får en mat bit i meg. er nokk med en to tre tygger, så er alt bra igjen, da er jeg verdens lykkligeste jente og alt er bare vellstand.

 

og sån har det alltid hvert, selv før jeg ble gravid, og nå er jeg lej av å gå opp å ned, og det er samboern også.

 

er det noen som har råd å gi meg?

trenger alt jeg kan få...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jo da, ser deg! Søk hjelp, feks. hos dietetiker for å få noen svar, en psykolog for å finne ut av ting. Psykologer er til for at vi skal ha gode liv, -hjelpe oss i livene og med tankene våre, -sortere litt for oss.

Ikke vær redd for å søke litt hjelp, -det betyr ikke at du er gal!

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har akkuratt på samme måte som deg. Samboeren min har diabetes og han har målt blodsukkeret mitt. Alle de gangene jeg har hatt slik du beskriver (alle symptomer, tilogmed selvmord tanker er der)så var blodsukkeret mitt veldig lav (under nedre grense). Jeg tror du opplever samme. Du kan kjøpe en sånn apparat for å måle blodsukker med. Den får du kjøpt på apoteket, tror ikke de koster mye. Samboeren kjøpte en for 50 lapp. Du får apparat, liten sak du kan stikke deg i finger og ca. 10 strips. Det er verdt å prøve.

 

Så er egentlig bare å få i seg nok mat eller sukker når det er på det verste.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg vet hva du mener, det var det jeg trodde i begynnelsen, samboeren min har og diabetes type 1. og jeg har forklart masse til han hvordan jeg blir. både med mat og psyken, og han sier at det ligner sukkersyka på en prikk. og jeg har det jo i familien.

 

men jeg har nettopo vært hos legen (3uka -1 mnd) og testet, og jeg har ikke høgt blodsukker, (måtte ikke spise i lang tid før jeg tok test)

har også en del "hetetokter" jeg får når jeg ikke har spist. akkurat som føling nå blodsukkeret er lavt.

 

ligner diabetiker som en prikk, men testen viser at jeg ikke har det. blir så fortvilt....

 

hovedinlegger

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke du har diabetes, men bare at blodsukkeret ditt faller for lavt. Opplevde for et par dager siden at blodsukkeret var 3,3 og det var 1 time etter at jeg har spist (og jeg spiste pasta). Egentlig skulle den vært høyere etter måltid. Kjente også at jeg hadde så forfardelig lyst på sjokolade, men slo tanken fra meg. Vi gravide skal ikke spise snop :P

 

Tror eneste som hjelper både for deg og for meg er å spise litt søtt når vi opplever sånne episoder. Nå har jeg alltid sjokolade med meg i tilfelle blodsukker blir for lav og jeg får "rare tanker" i hodet.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...