Gå til innhold

Hei hei..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg er litt over 16 uker på vei her og oppdaget på formiddagen i dag endel brun utflod på papiret og litt i truseinnlegget, uff blir jo så utrolig bekymret..

Ringte legevakta og fikk beskjed om å ta det helt med ro, ikke gjøre en dritt med andre ord...

Har også smerter i korsryggen som iler ned i rumpa og fra lysken foran og ned i bena, hm kan det være bekkenløsning??

Tar gjerne i mot noen gode råd som roer her:-)

Tusen takk jenter....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hmm, jeg hadde også en blødning i begynnelsen på svangerskapet mitt ca 13-14 uke, men det var rødt, friskt blod som siden gikk over i brunlig utflod. Jeg gikk på legevakta, men fikk ikke hjelp. Jeg ble jo ikke mye beroliget av dette så etter å ha snakket med jordmor dro jeg på det sykehuset jeg har fått fødeplass (etter å har ringt og fortalt dem situasjonen) og jeg fikk komme inn til undersøkelse. Ble etter dette mye mer beroliget og ikke minst fikk jeg vite årsaken til blødningen. Tok det helt med ro, og etter 4-5 dager med brun utflod stoppet det, og jeg har ikke merket noe etterpå. Er nå i uke 21. Om du merker tiltagende smerter, evt mer friskt blod/ klumper, ville jeg ringt igjen.. Men ellers kan du nok slappe av og ta det med ro.

 

Angående smerter i rumpa, jeg spurte jordmora mi om dette på fredag, da jeg har samme plager som deg. Hun forklarte at det var isjias nerven som kom i klem siden livmora vokser, dette går som regel over av seg selv. Men om det er dette du har, eller begynnende bekkenløsning kan jeg ikke svare deg på, beklager.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Jeg er i uke 26 og har hatt MASSE utflod hitill i svangerskapet. Det lukter gjerne ikke akkurat så friskt, så jeg må bruke truseinnlegg hver eneste dag. Kjedelig, men de jeg har snakket med sier at det er normalt.

 

I uke 20 (tror jeg) begynte jeg å få vondt i bekkenet. Dette viste seg å være bekkenlåsning og ikke løsning, for det pleide å komme helt på slutten av svangerskapet. Det er veldig mange som blir feildiagnosert . Jeg har gått hos kiropraktor og dette har hjulpet masse, selv om det sitter igjen.. Blir det ikke noe bedre kan du gå til lege som ev henviser deg til fysioterapeut som kan se på det. Han sendte meg videre til kiro da han skjønte det var låsning.

 

Håper du blir bedre!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar...

Har fortsatt litt murring i tilegg til litt brun utflod, kommer nok til å ringe legen i morra for holder på å blir gal av dette...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Få deg en time hos legen du, han/hun kan lytte etter hjertelyden og evt. henvise til UL. Man skal alltid gi beskjed når man får blødninger i svangerskapet... Det trenger ikke være noe, men det er umulig å vite sikkert før du får tatt en sjekk. Jeg hadde en liten blødning i uke 12, men alt viste seg å være i orden etter sjekk hos legen...

 

De på legevakten, det KAN hende de tenker sånn at jaja, uke 16, hvis det er noe gale så er det ikke noe å gjøre med det...og det stemmer jo, men det er jo best å få det sjekket ordentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tusen takk..

ringer legen i morra igjen jeg så skal jeg nok ta meg en tur å sjekke opp dette...

slitsomt å gå å være så redd ihvertfall

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...