Gå til innhold

blir så frustrert..om strekkmerker og sånt...


mammstil2:)

Anbefalte innlegg

....Nå har jeg i flere dager sottet og sett på våre album sidene, der det strutter med perfekte flotte gravidmager uten strekkmerker,...og slanke flotte gravide damer.... Hvordan får dere det til... Er jeg alene om og se ut som et verdenskart, med påbegynnende åreknuter, og bloutredelser i huden....????????? Beundrer dere virkelig:)..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du er nok ikke alene! Nå har ikke jeg fått mye, men det er jo enda tidlig. Mine strekkmerker på puppene kom for lenge siden de.. :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil du se strekkmerker kan du bare gå inn og se på bildet mitt. sukk. men det skal nevnes at de er fra forrige svangerskap de felste av de da men likevel.. og jeg har maaaaange flere enn de som vises på bildet der. Men trøsten får være at gammle strekkmerker blir myye lysere enn nye og derfor ikke like ille..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei:) nå har jeg vært og sett:) Jeg har maaaange fler:) fikk fra brystene og helt ned til anklene jeg:)...ja ja, ville jo ikke vært foruten prinsessa mi:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har masse strekkmerker! Og jeg har hatt mine i mange år, selv om dette er mitt første svangerskap.. og ettersom jeg bærer tvillinger, vil jeg tro at jeg får enda flere!

 

Jeg fikk strekkmerker både på pupper, mage, lår og på undersiden av overarmene da jeg sluttet å trene når jeg var 17-18 år. Begynte på p-piller så og si samtidig, og da este kroppen min ut. De gamle er helt lyse og synes så og si ikke, men de nye er veldig rød-lilla,selv om dette kan forandre seg fra dag til dag.

 

Spurte jordmor om jeg hadde en dårlig kvalitet i huden min, pga alle strekkmerkene, og det at jeg får blåmerker bare noen ser litt hardt på meg. Hun sa at det hadde ikke noe med det å gjøre, strekkmerker er genetisk, faktisk!

 

Man kan i sannhet bli misunnelig når man ser alle disse merke- og lytefrie kroppene. Men vi kan ikke tenke sånn! Alle er forskjellig - og enhver er unik! Ikke heng deg opp i strekkmerkene dine du, Janet, men kos deg med barnet ditt!

 

Stor klem fra ei som ser ut som sør-norge... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Nå må du ikke glemme at det er MANGE som IKKE legger ut bilder da :)

Vær STOLT av magen din du :)

Tips: Bruke babyolje eller bodybutter fra BodyShop på magen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Magen min så ut som en nypløyd åker etter forrige sv.skap, og blir nok ikke bedre etter dette sv.skapet, men de blekner masse etterhvert, og jeg sier at jenta vi har fått er verdt hver eneste stripe!!

Og har man litt farve fra sola på de, så blir det lettere å leve med de:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kanskje ikke like mange med strekkmerker som legger ut bilder i gorhold til de uten:)Hvor lang tid tar det før de blekes?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har strekkmerker fra før jeg blei gravid, jeg! ser at de ikke syns på de bildene jeg har lagt ut... men, tro meg, de er der! :)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...