Gå til innhold

fornøyde med jordmor?


PrincessElisabeth

Anbefalte innlegg

Etter mitt første møte med jordmor var jeg kjempe fornøyd.

Følte hun tok seg god tid og spurte om jeg hadde spørsmål angående skjemaet hun fylte ut osv.

Men nå ved andre besøket følte jeg meg overkjørt.

Hun spurte ikke om noe, hun virka litt uintressert, vet ikke om hun var det men hun var ihvertfall veldig hurtig og nesten ville bli ferdig kjapt.

 

Men det som gjorde inntrykk var når hun skrev på skjemaet, hun satt og mumlet litt for seg selv, høyt nok til at jeg hørte det selvfølgelig og sa hvorfor hun skrev det hun skrev og plutselig ut av det blå "...også setter jeg et minus der siden du ikke har kjent noen bevegelser..."

Hva visste hun om det? Hun hadde jo ikke spurt om det i det hele tatt, og vi har kjent henne utenfra også...Ble skuffa over at hun tok det som en selvfølge at siden jeg ikke var så langt på vei ifølge hun(jeg syns jeg er langt på vei er 20 uker på onsdag, bim=21uker) hadde jeg ikke kjent noe.

 

Jeg sa til henne at vi hadde kjent noe, og at vi hadde kjent det utenfra også, og da så hun bare tomt på meg og sa "..åja, det var tidlig..."

 

Jeg forlanger ikke at hun skal ha en god dag hver dag, hun er bare ett menneske hun også, men hun er der for min skyld, jeg er det jobben hennes består av, og da blir jeg skuffa.

 

Er det helt teit av meg å tenke slik?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du!

 

Jeg føler jeg har blitt godt mottatt og at alle jordmødre stort sett er veldig flinke og interesserte.

 

Merkelig at hun hadde den kommentaren da du sa du har kjent liv. I første svangerskap kjente jeg liv fra uke 16, og vi kunne kjenne det utenpå i uke 20. Nå er jeg 18+0 og har kjent det siden uke 14, og syntes kanskje jeg kjente et lite "dump" i hånda mi forrige dagen, men er ikke helt sikker! Det er moro når det begynner skikkelig.

 

Kos deg masse, og håp at jordmora er litt mer interessert neste gang. Kanskje hun hadde en dårlig dag. Uansett teit å la det gå ut over oss hormonelle gravide!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde et lite trivelig møte med jordmor i forbindelse med ultralyd,. Det ble rett og slett en lite positiv opplevelse. Hun pratet ikke med oss i det hele tatt, bare satt å skrev ned litt for seg selv, jeg måtte spørre og grave etter hva vi så og jeg ble litt lei meg i det hele tatt av å bli så kaldt motatt liksom.. Å dra på ultralyd skal jo liksom være en positiv opplevelse, men for meg ble det ingen ting. Hun sa absolutt ingenting med mindre vi spurte direkte hva hun så. Var inne i under 10 min, i tillegg måtte vi betale for bildene. Det har jeg aldri opplevd før! Måtte til og med spørre om alt så greit ut. Ble så paff og lei meg at å spørre etter kjønn virket helt uaktuelt, følte nesten at om jeg spurte etter det ville hun bare kaste oss ut.

 

Drittkjærring!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

forstår deg kjempe godt.

Jeg ble heldigvis godt mottat av han som utførte ultralyden og han var svært forståelsesfull og forklarte masse.

 

Dette syns jeg at skal være en selvfølge, uansett om du er gravid for første gang eller 18 gang.

Du vil bli satt pris på og føle at de er der for deg.

Tenk hva de skulle gjor om vi ikke hadde gått til dem! Jeg nevnte for jordmor at legen hadde spurt meg om jeg ville gå til han eller til han og jordmor, og da ble jeg litt skeptisk, jeg har aldri fått valge...jeg trodde vi måtte gå til begge, og nå er det nesten mer slik at jeg vil gå til legen min istedet for jordmoren.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

må si det at jeg ble svært skuffa over min jordmor, hun var ikke bare frekk men tålte ikke mine meninger.

Jeg har en sønn fra før av, og alt var bare vel da med den jordmoren.

Men hun jeg har nå ville vite alt om hva jeg hadde valgt for sønnen min, og ble ordrett forbanna da jeg sa at jeg hadde valgt å ikke vaksinere ungen min.

Dette er bare en av tingene, men mange flere ting ble hun personlig engasjert i og nermest sjelte meg ut!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...