Gå til innhold

Babyen er så rolig idag - flere som har opplevd det?


Elle Vilde

Anbefalte innlegg

Stort sett så pleier h*n å sparke og sprelle mange ganger om dagen, og i hvert fall hver gang jeg legger meg ned, og idag har jeg nesten ikke kjent noe. Det begynte i natt, da jeg faktisk ikke kjente babyen en eneste gang. Normalt våkner h*n hver gang jeg snur meg. Idag har babyen sprellet noen få ganger, men det har ikke vært noen spark som jeg har kjent på yttersiden av magen, alt er liksom mot innsiden. Er det fordi h*n har snudd seg en annen vei tro, at jeg kjenner så lite? H*n spreller akkurat nå altså, så jeg er ikke kjempebekymret, men det er så rart med alle disse "indre" sparkene, før så har jeg kjent nesten bare spark mot magen, og så noen få andre veien. Flere som har opplevd slike plutselige endringer? Er forøvrig i 27. uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er i uke 24, å har noen sånne dager selv! Jeg kjenner at hun gjør et eller annet der inne, men er ikke de samme kraftige sparkene hele tiden.. Mulig at bebisen bare har snudd seg innover eller at den tar det litt med ro! :) Bekymrer meg ikke såå veldig, ikke så lenge jeg kjenner henne iallefall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Elle Vilde :-)

 

Jeg er en uke lenger enn deg og har det av og til på samme måten, slik som i dag faktisk.

 

Nå når vi er kommet så langt i graviditeten, så er det jo egentlig fint at vi kjenner litt rutinene til bebisen sine spark osv. Plutselig er kvelden kommet og jeg legger merke til at jeg faktisk ikke har kjent spark hele den dagen. Dette har vært fordi det har vært travelt og siden bebisen sover 90 ( ? ) % av tiden, så kan en jo gå glipp av spark. Eller så kan det være tegn på at bebisen får for lite surstoff og næring og automatisk holder seg mer i ro for å spare på kreftene.

 

Før jeg bestemmer meg for å ringe jordmor, så pleier jeg da å dytte litt i magen. Er jeg ikke fornøyd med mengden aktivitet, så drikker jeg mye iskaldt vann. Hver gang da har sparkene virkelig økt i intensivitet. ( Huff, får så dårlig samvittighet hver gang jeg " kjøler ned " den lille... ) Uansett, så velger jeg å ringe jordmor hvis jeg er usikker og synes at mengden aktivitet har endret seg. Vi kjenner kroppen vår best. Hilsen meg :-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

......glemte legge til at disse sparkene innover har jeg opplevd mye. Det er fremdeles god nok plass inn i der til at han legger seg med hodet utover og sparker bak mot ryggsøylen eller nedover så det føles ut som om en fot skal stikke ut....:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, bemerket det faktisk til en kollega på jobb nå, at han har vært så rolig i dag, men hadde ikke før sagt det før han var igang:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...