Gå til innhold

Strekkmerker...


Ninn (har født:)

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er i morgen 28 uker på vei og oppdaget for et par dager siden noen røde strekkmerker på puppene mine...det er jo ikke så gøy....og jeg lurer på om noen andre har begynt å få strekkmerker. Er det tidlig å få strekkmerker allerede i uke 28?? Betyr det at jeg kommer til å få masse på magen? Dere andre her inne; har dere begynt å få strekkmerker? Og i såfall hvor får man det mest?

Høres kanskje litt forfengelig ut, men jeg er nysgjerrig og lurer på hva som er vanlig. Har noen erfaring med å ha fått strekkmerker fra tidligere svangerskap, men som har blitt kvitt dem? I såfall hvordan?

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tror jeg fikk på rumpe og lår først med forrigemann, husker ikke helt når i svangerskapet. Men sikkert rundt uke 28-30. Trodde jeg skulle slippe å få på magen, men når jeg var 35 uker på vei begynte de første på magen å komme. (Smurte meg hver dag med fet krem, men fikk strekkmerker på magen likevel). Fikk ingen på puppene når jeg var gravid, men fikk noen når jeg begynte å amme.

 

MEN selv om du har fått på puppene nå, kan det godt være at du slipper å få på magen. En venninne av meg fikk masse strekkemrker på puppene, men omtrent ingen på magen (et par kanskje).

 

Strekkmerkene blir bleker etterhvert. Man kan bli kvitt dem, men det er visst svindyrt.

Har forresten lest om en krem man kan få kjøpt for å gjøre strekkmerkene mindre synlige, men aner ikke om den fungerer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Takk for svar, fint å vite at om man får på puppene betyr ikke det at man får like mange på magen. Bare kjedelig å oppdage de strekkmerkene som jeg ikke ville ha he he. Vel, vel, fint at de blekner etterhvert. Får vel sjekke ut senere om jeg kan kjøpe noen kremer som kan gjøre dem mindre, som jeg kan bruke etter svangerskapet:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lykkeliten2

Det finnes en krem som heter StriVectrin eller noe sånt som du kan kjøpe fra www.sephora.com, den funker på gamle strekkmerker og også andre typer med arr. Den er temmelig dyr, men som sagt den funker. Det er jo alltid laser behandlinger og andre typer behandlinger du kan spandere på deg senere hvis du virkelig mistrives med de..

:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er i uke 27 og har også fått noen strekkmerker på puppene,men ikke noe på magen enda. Det får stå til om det skulle skje,er jo ikke krise.... Håper bare baby`n er frisk :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner ikke hvorfor dere syns strekk-merker er så krise.. Det er jo et tegn på at dere har bært fram et nydelig barn :o) Er det ikke verdt det kanskje? Og nesten alle har jo strekk-merker et eller annet sted på kroppen....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei hei!

 

Jeg har fått noen merker nederst på magen og 3 stk på den ene siden av navelen;p

Hadde noen fra før jeg da.(ikke svangerskap) Så er litt vant med det liksom...

Får ikke gjort noe med det,så de må da bare komme.

Håper selvfølgelig at jeg ikke blir FULL av dem,men men... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Strekkmerkene har allerede begynt å komme på hver side av navlen, kjempegøy! Kom når jeg var 13-14 uker bare så blir vel et skrukketroll til slutt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...