Gå til innhold

noe så irriterende!!!!!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

vet det høres veldig smålig og bitchy ut, men vi har fått noen nye naboer i leiligheten under. og de sitter på verandaen sin og røyker... hele tiden... alle fire sitter der sammen med hver sin røyk, og det kommer jo opp til meg... kan ikke ha verandadøra eller vinduet åpent, for da stinker hele leiligheten min røyk... vet at jeg ikke kan si noe på det, de må jo få lov å røyke på sin egen veranda, men det er så utrolig ekkelt for kvalme meg å lukte røyk i mitt hus... og det irriterer meg at jeg ikke kan lufte hele sommeren hvis det fortsetter sånn...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

åååå, vet akkurat hvordan det er! Vi hadde noen sånne under oss i den forrige leiligheten vi bodde i - dvs. det var kontor under, og jeg tror ikke de jobbet særlig mye, for det var ekstremt mye røyking i hvert fall. Kunne ikke ha vinduet/verandadøra åpen vi heller, men det trakk seg inn gjennom ventilasjonen over vinduene. Heldigvis for vår del gikk de stort sett hjem kl. fire og jobbet lite i helger, men jeg husker det var fælt når røyklukta kom inn etter at babyen var født. Syntes det var skikkelig utrivelig! Er nok ikke så mye å gjøre med dessverre, men plagsomt er det!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

tja..da får du begynner å vanne blomster når de er ute å røyke,,,å håpe at vannet kommer ned til dem.....VANN SIKKERLIG GODT...

bomm gjerne på blomster kassene...

 

eller hva med å riste alle mattene dine? så alt støvet kommer ned i hodet deres?

masse ting du kan gjøre.....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel neppe strategisk å sleppe støv på naboene? Hvorfor ikke bare be dem å tenke på at det kommer inn røyk til deg/dere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har tidligere bodd i blokk hvor det ikke var lov til å røyke på verandaen fordi dette sjenerte naboene. Både fordi røyken trakk opp/bortover og fordi det kom inn i leilighetene via ventilasjonsanlegget.

 

Har du noen muligheter til å undersøke om dette også kan være tilfelle der du bor? Evt høre med et styre, leder i sameiet eller tilsvarende om det er mulig å få inn en slik regel?

 

Naboene kan forresten så absolutt ikke få lov til å gjøre akkurat hva de vil selv på sin egen veranda. Det var forresten lov til kun å grille med el-grill i blokka mi, pga lukten som andre griller førte med seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...