Gå til innhold

sol og gravid...noen som vet?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

jeg satt ute i max en time her om dagen, utpå ettermiddagen, og tenkte ikke engang over at jeg burde smøre meg. siden da har brystet mitt tidvis hatt røde flekker, og hvis jeg begynner å klø ser det helt sykt ut. jeg pleier ikke bli solbrent, så jeg lurer på om huden min ikke liker sol lenger siden jeg er gravid? er det noen som vet hva det er? er jeg bare solbrent eller er det noe annet? og siden jeg er inne på det; er det noen som har erfaring med utslett når man er gravid? jeg har noe som hudlegen ikke klarer å finne ut av hva er, og det er jo ikke så bra. men det arter seg som kløing til tider og tidvis små røde flekker(ikke de samme som på brystet). jeg liker det ikke siden jeg ikke vet om det er farlig for den lille.

 

noen som vet???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest leelu23 *27.11.2006*

vet bare at man blir fortere brun når man er gravid fordi man har mer pigment i huden. satt selv ute ett par timer og ble rødflammet på brystet- enda jeg aldri blir solbrent omtrent.. så bare pass på å smør deg.. de fleste blir fortere brent når man er gravid og det er jo ikke deilig!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mamma sier ho ble kjempebrun når ho var gravid, og jeg har hørt mange andre si det også, pga pigmentforandringer..:

jeg skal snart ti spania, og med min hud så regner jeg vel med at jeg får soleksem og blir rød som en tomat til å beygnne med...Men enn om ejg også kunne fått bli knallbrun?! Heh..det hadde vært stas!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det høres kanskje ut som soleksem. Det går over etter hvert... Har merket hudforandringer selv. Har fra jeg var liten blitt brun bare av å se sola på værmeldingen og så å si aldri blitt brent. Nå tåler tydeligvis ikke ansiktet mitt sol for jeg fikk masse utslett og begynte å klø etter en dag i sola. Kroppen blir kjempe brun. Vi må nok bare prøve oss frem..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har det som dere, blir nesten aldri brent. Men etter jeg ble gravid, blir jeg både fort brent og det klør fort, særlig på brystet. Har fått noen tips:

 

- alltid ha sterk faktor, mye sterkere enn vi vanligvis bruker

- kjøp gjerne på apoteket, uten parfyme

- vær veldig nøye med å påsmøre ofte, pigmentflekker som ikke går vekk er desverre vanlig å få når man går gravid

 

Ellers fikk jeg solstikk-light da jeg satt ute i hagen i noen timer da det var så varm for en tid tilbake. Ble helt slått ut av varmen og det var skrekkelig ubehagelig. Ble svimmel og kvalm, med en dundrende hodepine. Måtte holde sengen resten av dagen. Så derfor skal jeg være flink til å avkjøle meg og bruke solhatt. Har nesten aldri gjort det før, men det er jo bare så digg. Det skygger for øynene og holder hodet både klart og kaldt.

 

God pinse, håper på masse sol!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er selvfølgelig soleksem! takk skal du ha, jeg tenkte ikke engang på det fordi jeg aldri blir brent, bare brun. ;O) skal kjøpe solkrem a la australia imorgen så jeg kan nyte solen som er meldt i helgen, mens jeg leser bedriftsøkonomim...herlig helg...;O)

 

takk, og god helg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir aldri solbrendt ellers, men når jeg er gravid blir jeg rød med engang. Ble det sist og blir det nå også. Noe sikkelig dritt. Så pass på i sola og prv dere frem er mitt råd

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...