Gå til innhold

Barnets spark gjør meg ukonsentrert :-)


Trollet73

Anbefalte innlegg

Jeg sitter på jobb, og prøver å konsentrere meg. Innimellom sparker barnet slik at hele magen flytter seg mot høyre. Jeg er nå sikker på at babyen ligger med beina høyt mot min høyre side. Det er der det buler ut hver gang h*n sparker. Det er jo utrolig morsomt også da.

Er det flere av dere som vet hvordan babyen ligger basert på sparkingen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Veit ikke hvordan de ligger, men ellers kjenner jeg meg helt igjen!! :-) Sitter her ved kontorpulten og prøver å være ørlite seriøs, men.... Funker ikke!! Sitter bare og ler av sparkene, og magen som plutselig spretter og beveger på seg!

Og med to, er det bevegelser OVERALT! :-)

 

 

Lykke til med konsentrasjonen! Jeg tror rett og slett jeg bare pakker sammen snart! (Flexitid er fine greier...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke sjelden jeg faller Helt ut av samtalen pga noen overraskende kollbøtter i magen....kan oppstå noen flaue situasjoner hvorpå jeg nikker forståelsesfullt enig, og har ingen aning om hva samtalepartner snakker om. Så kjenner meg veldig godt igjen. Det er som jeg har blir mer og mer ukonsentert for hver dag som går. Har lett for å glemme ting osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, vanskelig for å konsentrere meg jeg også :o) Veldig vanskelig å drive med kjedelige regnskapsting når magen hopper og bebisen tumler rundt inni der. Jeg har ingen anelse om hvordan bebisen min ligger, men jeg kjenner spark overalt gjennom dagen jeg! Så jeg regner med at enten så flytter hun faktisk mye på seg, ellers så kjenner jeg ikke forskjell på spark og boksing :-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...