Gå til innhold

Føler meg litt usexy..:)


mammstil2:)

Anbefalte innlegg

Joda,...nå er jeg halveis, 20+3uker:)... tror kanskje dette kommer til og gå litt sakte...føler det hvertfall sån.. Har lagt på meg en del...men vet ikke hvor mye enda..bare det ikke blir som i første svangerskap,...da gjikk jeg opp 30 kilo... selvtiliten er ikke akkurat på topp,...ser mere småfeit ut enn gravid,... Har jo sån trang for og spise,...noen som har noen råd...:)???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du!

Akkurat som om jeg skulle skrevet dette selv. Er 16 uker på vei, og føler meg som shit! Ser direkte feit ut nå, har lagt på meg godt og vel 5 kg allerede (er 61 kg vanligvis).

Og igår oppdaget jeg at rumpa mi har blitt saggete og firkantete, herregud sier jeg bare, hvordan vil dette ende... Lurer virkelig på hvor jeg skal hente energi fra til å begynne å trene?!? Har en baby som er under året også, så dagene går jo de. Jeg må også spise jevnlig for å i det hele tatt kunne gå oppreist gjennom dagen, prøver å spise sunt da. Likevel siger det på... Så har noen gode råd å komme med, så ja takk! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjenner meg godt igjen i den beskrivelsen, har liksom ikke "vent" meg til denne forandringen i kroppen før nå..(er i uke 24)

Har fått så mange rare kommentarer, alt i fra "du er så liten"...til "du har jo blitt fort feit..."

Bruker de vanlige buksene enda, så det er vel magen som har fått det meste...men som du sier, selvtilliten er vel ikke på topp../)

Når det gjelder småspisingen gikk det meste av min appetitt over i uke 16, av og til når lysten blir for stor drikker jeg en kopp te med brunt sukker eller spiser søt frukt, jeg har ikke usunn mat liggende til alle tider, men unner meg selvfølgelig litt av og til:)

Ønsker deg uansett lykke til, vedder på at du er kjempeflott!!!:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

kjenner meg igjen...spesielt når jeg ser på de andre treningspreakene i klasse, det er ikke noe galt i å trene, ikke det jeg mener, men de er bare veldig veltrente ;)

så nå skal vi ha manekengoppvisning for resten av skolens 1000 elever...og jeg er nødt til å gå...vi har ikke noe valg...og magen min er ikke akkuratt så liten nå lenger...føler meg feit, men vet at magen ikke er "feit"-mage det er gravid mage, men allikevel :S

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den traff blink hos meg også ja ;)

Selv om jeg trener 2-3 ganger i uka, spiser sunt ( skeier ut i helgene da med litt snop eller is).. det eneste er at det blir en del frukt..alikevell synes jeg at i tilleg til gravid-mage er det kommet et ekstra lite fettlag opp det igjen også.. spiser til og med mindre enn før til hvert måltid.. men det var den frukten i mellom da...får satse på at det er sunt sukker og at de kg som kommer skal være der.. i hvertfall når man spiser sunt og beveger seg .. .. husk vi trenger et lite ammelager til etterpå..

 

Uansett , dere ser sikkert helt nydelige ut alle sammen .. det er jo så flott med gravide kvinner..-selv om jeg selv ikke føler meg så flott..

 

;=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er i uke 14. OG gjør alt for at folk skal se at jeg er gravid og ikke overvektig...hehe....kler meg i topper som fremhever magen, strutter litt ekstra osv...hehe....har lagt på meg 6 kg, så nå er jeg 70....shit la gå! Vet at etterpå er det full fart igjen :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hei jenter, jeg kjenner meg absolutt igjen, men dette er mitt tredje svangerskap.. Og jeg må si at jeg har aldri følt meg så flott som etter jeg har fått barn... arbeidskollegaer har sagt at jeg ser tynnere ut noe jeg ikke er. Men formene kommer etter svangerskapet... Jeg har aldri vært noen sylfide, men gled dere til etterpå.. Så tror jeg at hvis man gir opp og ifører seg en treningsbukse som tilhører mannen om morran har man kastet inn håndkleet. Mitt råd er å dusje, sminke seg pynte seg litt med smykker, og prøve seg litt frem i klesveien.. ta heller en topp/ Genser som former seg etter magen i stedet for stor genser som prøver å skjule det.. Fremhev den flotte magen jenter, og pynt dere. Alle kan se dårlige ut.. selv supermodellene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jepp.. har lagt på meg 6 kg og er i uke 16.. det har kommet på overarmer, rumpe og lår i tillegg til magen...føler meg som pudding! Men prøver å tenke at kroppen ordner det slik at det er best for barnet, lagrer litt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner dere godt, har vært igjennom det samme selv. Ble rimelig sur da en bukse var for trang, ikke pga mage, men pga rompe og lår. Likevel har jeg normal vektøkning, 6 kg på 5 måneder. Men prøvde å trøste meg med at det er slik det skal være.

Vi trenger mere energi når vi skal amme enn når vi er gravide, faktisk (vi forbrenner 3000 kkal per dag ved amming, ca 2500 kkal ved graviditet mot 2000 kkal til vanlig) og dette er kroppens måte å lagre opp på. Gjennomsnittelig går vi opp 12-15 kg i svangerskapet, av det er ca 3 kg fett som er vårt reservelager i ammeperioden.

 

Hold ut, det blir bedre når magen blir større. Har en venninne som alltid har vært litt småfeit, men ikke direkte tykk. Da hun var gravid så hun ut som om hun vanligvis var tynn, fordi hun hadde stor mage så resten tynt ut. Håper det skjer med meg også :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...