Gå til innhold

Penger i permisjonstiden...?Hjelp..


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Ja,...nå er jeg snart i uke 21.... Har bare halvparten igjen til termin..

Jeg har vært så heldig og få jobb i en barnehage allefall ut juni og kanskje lengre,... Det som er problemet mitt, er at jeg har gått arbeidsledig en god stund før jeg fikk vikarjobb.. Det sies at man skal ha jobbet 6 av de 10 siste mnd. for og kunne motta penger i permisjonstiden... Har jobba 1 1\2 mnd. i januar\februar, og begynte 3 april i den nye vikar jobben...etter juni er omme har jeg jo enda 1 1/2 mnd. jeg skulle ha vært i jobb for og klare de 6 mnd,... Hva skjer om jeg blir sykemeldt? vil det telle som om jeg skulle vært i jobb, selv om jeg ikke er fast ansatt?... Noen som har svar:)?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Sykepenger og dagpenger gjelder på lik linje som jobb. Så er nok ikke noe fare for deg :) Hvis du mangler noe kan du jo gå ut i permisjon før tre uker også, jeg må gå ut i perm. to mnd før termin for å få fødselspenger og det er helt greit for min del. Bedre det enn å måtte ut i jobb etter 6 uker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er i en noe lignende situasjon. Skal prøve svare deg, men det er kanskje best at du allikavel tar kontakt med trygdekontoret, for dette har de god peiling på.:-)

 

Når du sier du har gått arbeidsledig, regner jeg med at du har vært arbeidssøker og mottatt dagpenger. Hvis det stemmer, så teller dagpengene det samme som all annen inntekt når du skal i permisjon. Trygdekontoret henter inn opplysninger fra Aetat og baserer utbetalingene ut i fra hvor lenge du velger å ta permisjon. Selv velger jeg 100% lønn og får da en permisjonstid på ca 10 mnd.

 

Hvis du ikke får utvidet vikarjobben, så går du jo tilbake på dagpenger og holder dermed på inntekt den siste tiden. Blir du 100% sykemeldt mot slutten vikarjobben og ikke er i stand til noe annen jobb o.l så får du allikavel utbetaling ut svangerskapet av trygdekontoret. Du kan ellers bli sykemeldt fra å søke jobb og trygdekontoret tar over utbetalingene.

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...