Gå til innhold

Var til legen i går, og er litt skuffa...


Gjest

Anbefalte innlegg

Trodde virkelig han ville lytte etter hjertelyden, men han mente det var for tidlig. Så jeg har aldri fått noen bekreftelse på at det er noen baby der.

 

Synes han har det så fryktelig travelt. Tror jeg var inne der i maks 4 minutter. Ikke noe prat om graviditet osv.

 

Skal til jordmora om 2 uker, og jeg gleder meg masse til det! Er ikke sikkert jeg kommer til å gå så mye til legen om det ikke er noe spesielt. Heller gå til jordmor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei på deg

 

har hatt den samme opplevelsen hos lege når jeg gikk i uke 15... det er vist veldig vanlig at de ikke hører etter hjertelyd før etter rutine ultralyd.. men jeg også ble veldig skuffet , har vurdert det samme som deg å bare gå til jrdmor og ikke lege...

lykke til vidre...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var ikke bra. Da jeg var til min første svangerskapskontroll, forrige uke (var da 12+2). Da var jeg der i en og halv time. Da jeg kom dit begynte de med å ta blodprøve og jeg måtte også ta urinprøve. så ventet jeg litt før jeg kunne gå inn til legen (tok litt tid det ja). og når jeg var inne hos legen, stilte hun meg masse spørsmål om blant annet sykdom i familien, om hvordan jeg føler om det å være gravid osv. hun fylte også ut helsekort og sendte inn henvisning til den ordinære ultralyd. hun prøvde også å høre hjertet men fant den ikke. var hos jordmoren neste dag og da fant hun hjertelyden. du burde enten bytte fastlege hvis du føler h*n ikke tar det seriøst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg ble skuffa, og så ble jeg på en måte ekstra skuffa når han bare dytta meg ut igjen etter et par minutter.

 

Hva vet vel han om hv jeg føler om graviditeten. Jeg er overlykkelig, men hva vet vel han, som ikke har spurt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heisann! Ja, jeg hadde også litt samme opplevelse av første legebesøk.. ble utrolig skuffa, jeg kom til en dansk vikarlege helt uten peiling på graviditet og hvilke papirer som må fylles ut ++. Nå er det under ett år siden jeg gikk på samme kontroller sist, så jeg visste veldig godt hva jeg "gikk glipp av", også. Etter dette første legebesøket har jeg nå bare gått til jordmor, og jeg vil anbefale deg også å gjøre det. Legene har det ofte travlere enn jm, og det blir noe annet synes jeg, særlig med mannlige leger. Det er så viktig at de har omsorg og "passer på" en, når man er i denne situasjonen! Lykke til hos jordmora da, håper du får en skikkelig positiv opplevelse der, som oppveier legebesøket du var på i går :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja jeg gleder meg til å dra til jordmor:) Håper hun er grei.

 

Det var ikke det første legebesøket mitt, så alle papirer og prøver var ordnet. Så da føltes det ekstra hastig ut dette legebesøket. Han skrev på det jhan skulle på helsekortet, og kjente litt på magen, og thats it...

 

Nei han der gidder jeg ikke å bruke mye tid på. Tenkte å bytte fastlege etter svangerskapet, orker ikke nå når jeg allerede har begynt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har kun gått til kontroller hos jordmor. Er veldig fornøyd med legen min ellers, han er grundig og tar seg tid til "hele" mennesket. Men de har likevel mindre tid å sette av enn en jordmor.

Første kontroll hos jordmor i uke 11 lyttet hun ikke etter hjertelyden, da det var for tidlig. Fikk en ekstra kontroll i uke 16, og da fikk jeg høre hjertelyden. Jeg skal igjen på tirsdag, i uke 24. Og hun setter av en halvtime til hver kontroll, og da har man tid til å prate:-)

Legen bruker jeg kun til resepter og hvis jeg blir syk. Gikk til ham sist uke og ble sykemeldt for bekkenløsning, men har ikke tenkt å gå til ham for svangerskapskontroll. Jordmor sjekker jo blodtrykk, urin og tar blodprøver hun også:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...