Gå til innhold

Kjempeforkjølet!!!


hamster1, nydelig jente 28.10

Anbefalte innlegg

Nyser, hoster, tett i brystet, pottetett i nesa og slapp.. Kjøpte nesespray igår, og det KAN brukes i anbefalt dose til gravide. Kjøpe Zymelin (Otrivin er de mer restriktive med, selv om de inneholder nesten de samme virkestoffene). Alternativet til å bruke nesespray er å få bihulebetennele eller ørebetennelse og det akter jeg IKKE. Selv om jeg per. nå har vodnt i det ene øret. Noen som har noen gode kjerringråd for forkjølelses plager og ørevondt??? Har ikke tatt paracet, ettersom jeg ikke har feber..ER varm te me honning, mange DVD filmer og dyna i sofaen det beste fortsatt ??? ;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ønsker deg masse masse god bedring, kjære deg! Kan være en paracet hadde hjulpet for ørevondtene dine? Masse friske celler sendes fra meg til deg =)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hamster1, da er vi to! Jeg har hatt forkjølelsen fra helvete i nesten en uke nå, og har som deg ikke tatt paracet, men litt for mye nesedråper. Legen sier jeg må prioritere å holde nesen åpen (ok om den blir tett, men ikke at den er det halve dagen), siden jeg har trange bihuler. Det er mange som har denne forkjølelsen blant kolleger og venner nå. Det er på vei over for min del, det var verst i begynnelsen. Det hjalp å sove mye, ta det HELT med ro og drikke masse, masse vann o.l. Altså alt det vanlige. Men det har virkelig vært en skrekk-forkjølelse. Det er lenge siden jeg var så dårlig uten at det var influensa... har til og med hatt litt nesten-feber, noe jeg nesten aldri har. God bedring...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jo takk :-) Blir jo helt slått ut. Har vært hjemme fra jobb idag, og blir vel det både torsdag og fredag også tror jeg. Greit å bli skikkelig frisk. Jeg har så langt holdt meg innenfor det anbefalte av nesespray( supplerer litt med saltvannsoppløsning, som jeg antar man kan ta så mye man vil av). Om øret blir værre i morgen så kontakter jeg lege. Men heller en dusj mer nesespray hver dag enn anbefalt enn penicillin. Håper det snart gir seg, det brøt ut for fullt på mandag, go var da hjemme, så følte jeg meg bedre igår og dro på jobb, idag igjen er jeg imidlertid hjemme på sofaen. Håper ikke lille knøttet tar skade av dette????Jeg er i uke 20.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...