Gå til innhold

Støl i mage og nedover mellom bena


Marimari

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg er i uke 22 og siste par ukene har jeg vært så støl nederst i magen og videre ned til mellom bena. Nesten litt gangsperre. Kjenner det veldig godt når jeg reiser meg eller setter meg - skulle tro jeg trente flere timers økter hver gang. Kjenner det også når jeg klemmer bena sammen at det er stølt. Går som ei ku med en gang, men blir fort varm og da går det over. Noen som har vært borte i det? Vet jeg ligger litt feil om natta pga ikke kan ligge på magen direkte. Legger derfor ene benet langt oppe så jeg ligger med mindre trykk på magen. Og er fæl til å sitte i indianerstilling på stoler og ellers. Mulig at det er noe jeg må venne meg av med akkurat nå. Men aldri hatt det sånn før. Tips?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei..

Jeg er ikke støl i magen.. men mellom bena. Kjennes nesten ut som det er rompa..Liksom overgangen fra innsiden av lårene til rompa/ved skjedeåpningen.. fryktelig vanskelig og forklare. Kjenner det noen ganger når jeg går, og i natt var det veldig vondt å snu seg.. Våknet hver gang! Jeg begynte og tenke på bekkenløsning.. men vet ikke. Noen andre som vet?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også sånn "gangsperre" på innsiden av lårene. Tror det har en sammenheng med bekkenløsning. Eneste tipset jeg har er å ta kortere steg når man går..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...