Gå til innhold

Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette....


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er 14 uker på vei,og har allerede hatt vondt i bekkenet i flere uker,og det virker som om det bare blir verre...Gjør vondt når jeg går bare også.

Har en fysisk tung jobb(på sykehjem),hvor det blir mye bøying,løft osv.

 

Har også en toåring hjemme som krever sitt,men som jeg nesten ikke makter å gjøre noe med når jeg får vært på jobb.Er vanskelig/vondt nok når jeg er hjemme en del dag også.

 

Men,har kun 50% fast stilling,så jeg kan ikke sykmelde meg og bare jobbe for eks. 25%,for jeg er avhengig av å ta på meg ekstravakter i tillegg til stillingen for at vi skal klare oss økonomisk.

 

Så nå vet jeg ikke helt hvordsan jeg skal gjøre dette...har ikke lyst til å presse meg på jobb så jeg blir helt hjelpesløs av bekkenløsninga,men er det ikke litt tidlig å sykmelde seg 100% også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

nej det syns jeg ikke, det skall ikke gå på helsa løs, man skal jo leve etter man har fått baby også. tenk på helsa......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

stakkar deg, høres ikke bra ut det der... Økonomisk vet jeg ikke hvordan det kan løses men det er ikke for tidlig å sykemelde deg 100% når du har så vondt. Det kan etter som jeg har hørt gjøre det mye verre og bekkenproblemene kan bli permanente(altså etter du er ferdig med svangerskapet..) Er også helsearbeider,men arbeider på sykehus. Ved forrige svskap begynte jeg å kjenne plager fra bekkenet men ble på samme tid sykemeldt av andre grunner. Da gikk bekkenplagene mye tilbake fordi jeg slapp å gå rundt hele dagen på harde sykehusgulv.. Må nok ta det mer med ro.. Lykke til!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei

har du vondt så har du vondt!

Når det gjelder sykemelding kan du vel ikke sykmelde deg for mer enn du jobber? Om du skjønner hva jeg mener. Slik at om du sykmelder deg helt, vil du vil få det samme utbetalt som du har nå i din faste stilling UTEN ekstravaktene. Spør trygdekontoret om du er i tvil!

Lykke til og ikke slit deg ut!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar!

Jeg er ganske sikker på at jeg får sykepenger for ekstravaktene også,som jeg har jobbet,i tillegg til stillingen.Får vel for det en har jobbet?

Men,er ikke helt sikker altså.Får høre litt.

 

Er litt usikker på hva jeg skal gjøre nå,men skal se det ann i et par uker,og greier jeg det ikke får jeg ta en tur til legen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du bør sykemelde deg!

Bøy og løft gjør det faktisk myyye værre.

Jeg har vært ganske fin i bekkenet, men 2 ganger har jeg anstrengt meg litt for mye ved bæring av forskjellige ting og da har jeg vært dårlig i bekkenet i mange dager etterpå.

Så det er ikke så mye som skal til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja,det gjør det verre merker jeg.Har jeg bøyd meg litt for mye en dag,så merker jeg det i bekkenet i flere dager.Verker hele tida liksom....

Lurer på om jeg skal ta meg en tur til legen for å høre hva han sier....

Tror dere det blir noe problem å sykmelde seg fult da?

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sykepenger regnes utifra et snitt i hva du har tjent de siste 3 mnd ;=)eller 6 mnd ( noen arb plasser opererer med det )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I mitt forrige svangerskap jobbet jeg 100% de første 3mnd deretter mellom 100-150% noen mnd på sommeren før jeg ble student i aug, fødte i nov. Det var nok det som var med å bidro til at jeg fikk uthalt bekkenløsning og mye trøbbel med det frem til fødsel, og fler år etter.

 

Ta hensyn til deg og barnet, det er ikke verdt å presse seg. Ingen er tjent med det, syepengene og evnt fødselspengene blir vel regnet ut etter inntekt over en lengere periode lell, om jeg ikke husker feil.

 

Jeg jobba ræva av meg for å opparbeide et greit fødselspenge utg.punkt. Sett i ettertid var det ikke vært det, har sliti som F^¨n med den bekkenløsningen.......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også bare 50% fast stilling i kommunen. Siden august i fjor har jeg jobba omtrent 90% tilsammen. var sykemeldt en periode tidlig i svangerskapet. Da fikk jeg den faste lønna mi utbetalt fra kommunen(de får refundert disse pengene fra trygdekontoret senere), så regner trygdekontoret ut hvor mye jeg skal få i tillegg. De pengene kommer gjerne noe senere. Men man skal i allefall ikke tape penger på å bli syk selv om man er "bare" vikar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar alle sammen!

Det jeg er redd for er at jeg får dårlig samvittighet,for jeg har jo dager som er bra også,som jeg ikke kjenner så veldig mye vondt.Men,dagen etter kan jeg ha vondt.

Så hvis jeg sykmelder meg da,da vil jeg jo få mindre belastninger,og sikkert litt mindre vondt.Da vil jeg sikkert føle at jeg kunne vært på jobb da....særlig de dagene jeg er i veldig fin form...

Sukk...ikke lett dette,nei.

 

HI

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...