Gå til innhold

Blir så forbanna av å ikke røyke!!!! :-(


*Lucia*

Anbefalte innlegg

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, røykfri i 6 uker og det er et HELVETE!! De første 4 ukene gikk kjempe fint og jeg syns det var overraskende lett. Men nå.... Jeg blir gal!!!

 

Er ikke noe særlig sur og grinete innimellom heller...... Sitter på jobben og teller røykpausene til de andre.. UFF, jeg liker IKKE meg selv når jeg er sånn...

 

Det går vel over. Håper det gjør det snart!!

 

Godt å få ut litt gruff.......

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Uff da, høres ikke ut til at du har det bra. Men tenk hvor mye bedre babyen din har det. Er i grunn lite å ofre hvis man tenker over det. Sluttet å røyke selv da jeg ble gravid med første mann. Vet at det ikke er alltid like lett. Men gratulerer med 6 røykfrie uker iallefall, og lykke til videre!!!

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Lucia!

Gratulerer med 6 røykfrie uker!!!!! Har du lest Allan Carr sin bok? Den var en stor trøst for meg, når jeg sluttet! Ja, det er skikkelig PYTON akkurat mens det står på, men husk at det fysiske suget nå faktisk er ute av kroppen din, nå er det hodet ditt som trøbler. Når de andre tar røykepause - tenk på hvor utrolig HELDIG du er som ikke er ute sammen med dem og forgifter kroppen din med noe den ikke trenger! Det er faktisk du som er heldig som slipper å gå ut å røyke!

Jeg føler meg nå så utrolig priviligert som ikke lengre er nødt til å takle enhver situasjon med en røyk, bare fordi hodet mitt er programmert av en styrtrik bransje som tjener penger på å at jeg tror at jeg trenger en røyk! Kjenn godt etter neste gang du kjenner suget, og kjenn hvor fort det går over! Pek nese til ditt eget hodet, og fortell psyken din at JEG bestemmer her, ikke en giftpinne til 3 kr!

 

Etter 6 uker kan du regne på hva du ha spart på å slutte - gå ut og kjøp noe du har lyst på!

 

Og jeg kan love deg, etter 6 uker så smaker røyken forbløffende jævlig dårlig! Hold ut - det er den beste investeringen du gjør for deg selv, og for den lille i magen din!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Idiotiske anonym! Hvorfor tør du ikke signere med nick??

 

Hvorfor gidder du å lese innlegget?

 

Og til dere andre; joa, jeg er kjempe fornøyd med mine 6 røykfrie uker!!!!! Har lest halve boka til Carr, kanskje jeg burde lest resten også! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

les siste delen, det er der det virker:) Jeg sluttet også etter første halvdel da begynte det å bli ubehagelig, men det funker!!

 

Full backing her i hvertfall:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Veldig bra!! Mitt råd er også å lese resten av boka, den hjelper. Lykke til videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med 6 røykfrie uker. Vet det er tøfft,men stå på.

Blir nok enklere etterhvert. Kroppen din er i allefall ikke avhengig av nikotin lenger.. Nå sitter resten i hodet. Les boka,ring røyketelefon eller noe hvis det blir forferdelig. Men stå på. Du greier dette. Når jeg har klart det , så kan hvem som helst klare det....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer masse med røykeslutt, du gjør en fantastisk innsats for babyen din!! Tenk at hver eneste gang du har lyst på røyk, men lar være, gir du babyen et bedre utgangspunkt for å bli frisk og sunn.

 

Hold ut og være stolt av deg selv for hver eneste dag du er røykfri!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

belønn deg selv for hver røykfrie dag...du er kjempe flink;) det er starten som er vanskeligst!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer 6 uker er jo kjempebra.... Men jeg vet akkurat hvordan du har det, jeg tenker på røyken HVER dag... Men skjeldnere og skjeldnere.. nå er det kanskje bare 2-3 ganger pr dag, gleder meg til den dagen som jeg ikke tenker på den i heletatt... Den må jo snart komme!!!! lykke til videre, dette klarer du bra!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Super dupert ;)

Du er knall flink .. hold ut !

 

er rett og slett imponert ;=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Tusen takk alle sammen!! :-)

 

Det er mye bedre nå uansett! Går vel litt opp og ned tenker jeg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...