Gå til innhold

Når kommer svaret??


Reem

Anbefalte innlegg

Jeg tok blodprøver v/svangerskapskontr. den 10.mai. Svarene har fremdeles ikke kommet. Tar det så lang tid normalt eller ringer de med en gang hvis noe er galt?

 

Er litt smånervøs.....:)

 

På forhånd takk for svar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mener jeg fikk svarene ved neste kontroll. Men hvis det er noe alvorlig galt tror jeg de tar kontakt med deg før det, er ikke sikker.

Var også veldig nervøs for de testene, var sikker på jeg hadde hiv og aids og alt mulig. Ikke lett å skulle ta sånne tester mitt i verste hormon-tida nei... Alt var bra med meg, sikkert med deg også, lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

var det den første kontrollen du var på?

Dersom det var det vet jeg ikke.. tok blodprøvene ved første svangerskapskontroll i februar/mars. har enda ikke fått svarene. Skal få de når jeg skal til kontroll nå i uken. Er 23 uker på vei nå. Så ting tar tid, med tanke på at jeg har vært inn og ut annenhver uke omtrent med sykemeldinger og ikke har fått papirene jeg skal ha!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var hos legen i mars,har ikke fått noen bl.pr.svar.Tror ikke jeg får det heller om det ikke er noe spesielt.Tar ca 1 uke å analysere svarene,så...Har fått svar på celleprøven i posten etter gu.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar. Snakket nettopp med en veninne på tlf som er sykepleier og venter baby nr.2. Hun sa at det kan ta litt tid men om det er noe alvorlig ringer de i løpet av en uke. Beroligende å vite. Men sånn må det vel nesten være om det skulle være noe alvorlig, i hensyn til fosteret.

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

legen min pleier å si at det tar 1-2 uker før svarene kommer, og at han sender brev eller ringer om det skulle være noe galt. hvis alt er normalt tar han ikke kontakt. men han er tydelig på dette.

 

da vet jeg at nårdet har gått over denne tiden, og hen ikke har svart er alt helt ok.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...