Gå til innhold

Bekkenløsning eller bekkenlåsning??


Mrs.D.♂♂♀♂

Anbefalte innlegg

Jeg mener jeg har bekkenløsning, men noen sier at det kan være bekkenlåsning... Trodde ikke man kunne ha bekkenlåsning i et svangerskap, men for å være helt ærlig så føles det noen ganger ut som om det har låst seg i bekkenet liksom. Noen som vet hvordan man får sjekket om man har enten det ene eller det andre? Hvis det er bekkenlåsning- kan man gå til kiropraktor med det når man er gravid? Uff det gjør så sabla vondt innimellom.

Jeg er 12+4 og har fått disse symptomene like tidlig i alle svangerskap. Ikke noe moro:-(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Det må du til fysioterapeut eller kiropraktor for å finne ut, og det kan knekkes opp i graviditeten ja. Er lurt å finne det ut for det avgjør hva du kan gjøre av aktiviteter, er det låsning hjelper det feks å gå tur på ulendt terreng, er det løsning skal man ta det helt med ro.

 

Sliter veldig med bekkenløsning og det gjorde så vondt en periode at jeg bare såvidt klarte å komme meg på do alene, trodde det var låsning, men var visst ikke det. Dette er ikke noe moro nei:( Uansett, lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

cielo:

 

Tusen takk for svar. Skal høre med legen min om jeg kan få en henvisning til enten kiropraktor eller fysioterapeut. Greit å vite hva man plages av.

 

Tusen takk igjen:-) Og lykke til selv.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Bekkenlåsning er faktisk veldig vanlig i et svangerskap.. Jeg har selv en låsning i bekkenet på ene siden, men plages ikke nevneverdig av dette. Men et symptom på låsning er ofte smerter i nedre rygg/bekken hvis man ligger på hardt underlag. Bekkenlåsning kan behandles hos fysioterapeut eller kiropraktor mens man er gravid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har selv hatt bekkenlåsning, men var ikke gravid da. Du trenger ikke henvisning fra lege, men kan selv oppsøke kiropraktor. Prøvde fysioterapi selv først da legen mente det var muskulært, selv om jeg ikke klarte å bøye meg, sove uten å ha en pute mellom knærne, og jeg sa at det kjentes ut som noe hadde hengt seg opp/låst seg i høyre hofte. Fysioterapi over 3-4 ganger hjalp ingenting, mens jeg faktisk gråt av glede da jeg gikk fra kontoret til kiropraktoren og for første gang på 5 uker kunne gå normalt og ikke hadde vondt! (Nå hadde kiropraktoren rett i at den umiddelbare friskheten bare ville holde et par dager før jeg igjen fikk litt vondt, men etter 5-6 behandlinger var jeg helt bra!)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...