Gå til innhold

Jeg orker ikke, orker ikke, orker ikke mer!!!


Meesah og HattiFnattene♡

Anbefalte innlegg

Jeg HATER dette her!! Jeg hater å legge på meg. Jeg HATER å se meg i speilet. Jeg HATER å være sykemeldt. Jeg HATER å ikke kunne trene. Jeg bllir GAL.. Jeg skal ALDRI MER være gravid. Hvis jeg skal ha flere barn skal jeg adoptere. Jeg orker ikke dette her igjen.. Jeg trodde det skulle bli anderledes. Ingen som forberedte meg på et risikosvangerskap når vi planla flere. Ingen sa at jeg måtte forberede meg på å måtte dasse hjemme en graviditet til!! Hadde jeg bare kunnet trene litt i det minste..men nei da...Ingen fysisk anstrengelse. Jeg får bare såvidt lov til å gå. Så da går jeg så mye jeg kan, med resultat at jeg har et bekken som setter meg ut av funksjon resten av dagen.

Aldri mer..!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest Lykkeliten2

Stakkars Meesah! du har det ikke lett i disse dager nei.. Klem fra meg. Håper du føler deg bedre senere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff, stakkars deg! Kan virkelig sette meg inn i din situasjon for jeg er ikke så langt unna. Sa med førstemann at jeg ALDRI skulle få flere barn, hatet å være gravid fra dag en! Men så gikk jeg på det igjen og trodde at nå skulle det gå bedre siden jeg var forberedt på det verste og at det var sikkert ikke så ille likevel. Men fy fader, dette er minst like ille som sist. Bekkene er vondere, har mindre tid til meg selv og alt er pyton! Det verste er at man ikke kan rømme unna det heller, bare for en kveld, å koble av. Man er bare gravid hele tiden!!

Beklager ikke mye trøstende ord, men hva skal man si da, ingenting hjelper likevel...

 

Er nå 26 uker, har du langt igjen da Meesah?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er i uke 20. Med tvillinger. Så alt bare kræsjer enkelte dager. Normalt er jeg mer eller mindre stabil, og har mindre humørsvigninger enn sist. men det er pyton ja. Og den skyldfølelsen man får av å tenke sånn! Og redselen for at noen skal straffe en..uff

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JEg vet, tenker også at nå går det sikkert galt siden jeg er så negativ. Men det gikk bra sist og var like negativ da.... Prøver å tenke positivt men er ikke så lett. Tror naturen er laget sånn at vi blir så langt nede at vi kan ta en fødsel på strak arm, våkennetter og alt som måtte komme for alt er bedre enn dette!!

 

Lykke til videre da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hehe..du har et poeng der. For selv om jeg gruer meg til fødselen, så kan hverken kolikk, våkenetter, diarè eller bleieskift være verre enn dette. Har prøvd:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Off, det er nok ikke lett å være deg for tida, nei. Det er synd at det er slik for noen å gå gravid...selv storkoser jeg meg hjemme med lillepjokken vår og snuppa i magen. Men jeg er i fin form da, så da er det jo noe helt annet.

 

Off, håper ukene vil gå fort for deg da fremover - du har jo noen uker igjen =) Ønsker deg bare masse lykke til...så får du heller komme med flere "syteinnlegg" her inne om du føler det hjelper litt!!!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er helt enig med deg. Å gå gravid er ikke noe kos..Har bare en i magen jeg da.. Ønsker deg lykke til videre og håper humøret ditt stiger..Har desverre ikke så mye godt humør til overs..Er sur og møkk lei idag. Er i uke 17 og spyr ennå....:0(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

ADVARSEL, SYTEINNLEGG:

 

Å, vet så inderlig godt hva du mener..... Jeg er skikkelig deppa for tida, og hater meg selv. I tillegg hater jeg meg selv fordi jeg hater meg selv om du skjønner.... Eser ut, kan ikke trene, jobbe, gå lange turer med hunden min, drikke rødvin eller spise hva jeg vil, orker ingenting og dessuten har jeg fått masse kviser og ser ikke ut. Våkner hver dag og har bare lyst til å dra dyna over hodet igjen :-( I tillegg er jeg kjempenervøs for å miste igjen, og gjenopplever tidligere opplevelser minst annenhver natt i drømme..... Fatter ikke at noen bare stråler, får energi og blir pene av graviditeten - jeg er et VRAK! Legen min sier jeg har en depresjon, som trolig er utløst av østrogen. Ble sånn av p-piller også.... Og jeg som til vanlig er et overskuddsmenneske med masse jern i ilden, positiv og glad....? Jaja, det blir IKKE flere barn etter dette, to er evig nok. Å gå gravid er oppskrytt, heldigvis er resultatet så fantastisk at alt er verdt det! Tross alt!

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

SKjønner hva du mener, det er frustrerende å være sykemeldt, ha vondt i bekkenet hele tiden, og ikke kunne gjøre det man pleier! Rart at folk fremlegger det som om vi er "på ferie", og "koser oss hjemme"! Skulle gjort mye for å være frisk og rørlig og i jobb!!!

 

Men du tar jo to i slengen da, for å se det på den lyse siden:)

 

Masse klemmer - og håper du avogtil har lysere dager!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

skjønner hva du mener ja, selv om jeg har masse godt humør, er lykkelig , og elsker d små sparkene og knøttet inni magen,så hater jeg det faktum at vekta stiger og at ryggen ikke blir bedre, men verre.. æsj..

 

hold ut.. tiden går fort vet du ;=)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner veldig godt hvordan du (dere) har det da jeg føler mye av det samme selv. + den dårlige samvittigheten man får når man føler det på denne måten............

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg sender deg herved alle gode vibber jeg har å oppdrive. Og husk at de fæle plagene går til et innmari godt formål! Føler med deg og ønsker deg lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, dette er ikke noe man kan rømme unna. Drømmer om det hele tiden i disse dager. Bare å kunne trene litt - eller å ta seg en kveld på byen med godt drikke og danse og ha det moro! Sukk! Har ingen trøstende ord jeg heller - for jeg føler på akkurat samme måte! Jeg bare orker ikke mer stor mage og ikke få sove og bare gå og være gravid!!! Teller ned dager.... sikkert ikke så lurt, men så ille har det blitt. 112 dager igjen. Har bare lyst til å sovne og ikke våkne før jeg skal føde. Det hadde vært deilig det!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...