Gå til innhold

Hvor mye liv kjenner dere egentlig i uke 28?


Elias,Emma&Sofia`s♥Mams♥

Anbefalte innlegg

Jeg syns ikke det tar av liksom!!! Trodde babyen min skulle være så himla aktiv denne måneden - men det er stort sett bare om morgenen før jeg står opp, at jeg kjenner masse liv. Også litt om kvelden. ellers er det bare noen glidninger og dunk i løpet av dagen.

 

Er dette bare en rolig baby eller?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet ikke hvor mye liv vi skal kjenne men jeg kjenner veldig mye liv - mer enn sist. Og kraftigere spark.

Egentlig er det jevnt hele dagen men noen timers "opphold" av og til.

Men det kan være fordi jeg har mye større mage denne gang og kanskje et større foster? Sist gang hadde jeg veldig liten mage og lå såvidt innenfor det grønne feltet.

 

Det viktigste er at du kjenner liv og at det er jevnlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

MYE!!!!!!!!! I går ble jeg nesten litt fortvilet. Håper han er roligere utenfor enn han er innenfor. I går hadde jeg max 30 min pause hele dagen. Roet seg på kvelden da. Og sparker til tider så hardt at det svir i huden. Og er ofte sånn..ja..ikke spark, men som om han dytter en fot eller noe leeenger og leeenger utover. Ikke noe godt. Har begynt å bli mer liv nede og nå. Kjenner det godt på blæra. Og får liksom ikke helt oversikten over hva han driver med for spreller og dytter både her og der samtidig.

 

Var ikke sånn med første.

 

Nå er gutten min ganske stor og jeg ganske liten. Mulig dette hjelper på en del.

 

Jenta di er sikkert litt mindre (jentene er ofte det..har jeg hørt) og så er a vel sikkert ei rolig ei:) Du skal alikevel ikke se bort ifra at om et par uker "savner" du denne tiden med dmå dytt og spark..hehe:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg er i uke 27 og jeg kjenner også masse spark. omtrent hele tiden. verst er det når jeg skal legge meg om kvelden.

I natt ble jeg både lei meg og oppgitt, for det er kraftige spark på denne lille fyren.

Og det gjør jo at jeg ikke får sove.

Jeg bare gruer meg til han begynner oppi ribbebeina, også håper jeg at han spenner fra seg der inne sånn at han roer seg når han kommer ut:)

Det er fælt å si det, men jeg er ikke så glad i dise sparkene som liksom skal være så fantastiske..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg startet på min uke 28 i dag, og syns jeg kjenner veldig lite liv. Er noen små "dunk" og "dytt", men mye mindre denne gangen enn de to første. Tenker ganske mye på det og bekymrer meg en del, men håper det bare er fordi at morkaka ligger foran.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er i uke 27, og kjenner også mest om morgenen og om kvelden. Men det er da jeg har tid til å kjenne etter også. Dessuten ligger morkaka foran på magen og demper en del. Hvis du er bekymra ville jeg tatt det opp med JM på neste time, eller ringt og fått time i morgen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Heisann:) Jeg opplever også at ungen er litt lat av seg, sikkert ei lat jente. Noen mener jentene er litt roligere. Sist svangerskap var det mye liv på denne tiden, men så er det jo to forskjellige individer som oppfører seg forskjellig både i mors liv og utenfor. Kansje denne lille Emma er en rolig harmonisk unge:) Jeg har termin 30.08-06 og venter også antagligvis en jente.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei. Jeg har termin 29 aug, og kjenner vel mer liv nå enn for noen uker siden. Tror den lille har masse tumleplass for tiden men det blir vel trangere etter hvert. Siden morkaken delvis ligger foran barnet så er sikkert det grunnen til at du kjenner mindre bevegelser. Det viktigste er uansett at det er bevegelser hver dag. Hadde tatt det opp med jm likevel, bedre å være føre var. Hvis du er veldig bekymret kan du ringe føden å høre om du kan komme på en sjekk.

Ungen har det sikkert helt fint:) Men man skal ikke gå å bekymre seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har termin omtrent samtidig som deg. Jeg kjenner mest aktivitet når jeg legger meg til kvelds og på morgenen før jeg står opp hvis jeg har tid å ligge litt å "kjenne etter". Dette er mitt fjerde barn og til nå den mest rolige av mine barn. Jeg har jo selvsagt lagt inn ønske om et rolig og snilt barn-lik sin mamma:)- og håper det slår til siden storesøsteren bare er 14 måneder når siste tilskudd er ventet.

 

Så lenge du kjenner liv hver dag tror jeg barnet har det aldeles fint inni magen din. Noen er rolige og noen er mere aktiv, sånn er det bare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...