Gå til innhold

Til Sunnivamamma!


hamster1, nydelig jente 28.10

Anbefalte innlegg

Jeg var på ordinær UL da jeg var 17+4 og ble da satt tilbake til 17+1 (så dettte stemmer bra :-) Alt var vel på UL sålangt UL jordmoren kunne se. Så at knøttet veivet og vinket og sparket, men kjente det ikke da h*n holdt på. Ettersom jeg ikke tror jeg hadde kjent noe igår så måtte jeg frem med BW i går kveld (egentlig mot mine prinsipper meg). i tillegg til å være nervøs så var jeg pottetett i nesa og fikk ikke sove. Leser her på BIM i en annen tråd jeg laget at man ikke skal bruke Otrivin (eller dvs. det står litt forskjellig). Så jeg tok en dusj fre en barnespray i ett nesebor og det hjalp. Skal høre på apoteket idag om jeg kan ta noe annet. Trenge rdet ikke på dagen, for det er når jeg legger meg ned at det tetter seg helt. Dagen holder jeg ut.

 

Jeg har også blitt ganske så stor ;-) er slapp og trøtt og sliten jeg også ;-) Men det aller værste er usikkerheten. Jeg misliker sterkt forandringer. Sånn som at jeg flere ganger har kjent et hardt spark, og nå er det nesten en uke siden sist (har kjent svake dult innimellom da).

Var hos legen på onsdag rett etter det siste skikkelige sparket og da bukte hun jordmorsteoskop på magen, og jeg er jo da redd at hun kan ha skadet noe!?!??!! (snakk om å være kokko ;-) ettersom det sluttet etter jeg hadde vært der. Imidlertid hørte hun for dårlig med det (mulig fordi jeg har morkaka på fremsiden) så hun måtte hente doppleren (som forøvrig er langt dårligere kvalitet enn min egen BW ;-)

 

Vel jeg får prøve å roe meg med at alt er bra, men det er så vemmelig og slitsomt å hele tiden engste seg..

 

Dette ble syt fra meg også ;-)

 

Når skal du på ordinær UL?

hamster1

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg skal på UL 12. juni, da er jeg vel 19+2. Er ikke det litt seint, egentlig????

Apropos bekymringer, huff.... I dag morges kom det noe utflod e.l. som var kjempetynn og luktet rart, nesten som løk...? Har jo innlegget til Noralill friskt i minnet, og kjenner at jeg uroer meg for at det er fostervann. Har jo hørt at fostervann lukter søtt, men er likevel bekymret. Huffameg, skal man liksom aldri finne roen???? I forrige svangerskap hadde jeg en slags lekkasje rundt uke 20, og måtte sjekke om det var fostervann ved hjelp av en sticks. Det var det ikke, men jeg fikk aldri noe svar på hva det var. Legen mente det måtte være urin, men det VET jeg at det ikke var. Skummelt var det da også.... Synes du jeg bør kontakte legen min, eller? Har ingen smerter e.l.

 

Jobber du fullt, forresten? Jeg er fortsatt sykemeldt, pga BL og noe legen min mener er en svangerskapsdepresjon. Godt mulig han har rett, er ikke helt meg selv for tida. Lite energi, griner for ingenting og bekymrer meg for alt mulig. Føler meg ikke deprimert, liksom, for jeg er glad og optimistisk også - men svinger veldig. Tror de første ukene med blødninger og angst for å miste var tøffere enn jeg har trodd. Kanskje er humøret mitt nå et resultat av de første ukene jeg gikk gravid pluss da jeg mistet i høst. Vet ikke helt, jeg.... Jeg er også motstander av forandringer, mister litt kontrollen da på en måte. Men jeg må prøve å skjerpe meg litt, kan ikke drive og grave meg ned. Blir ikke bedre av det.

 

Nei, nå skal jeg ta meg selv i nakken og prøve å rydde og vaske litt. Godt å gjøre noe praktisk, selv om jeg bruke laaang tid på å komme i gang. Setter ikke så store mål, skal være fornøyd om jeg får støvsugd

:-)

 

Hadde du ringt legen om den utfloden????

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville sett an utfloden og dersom det kom mer i løpet av dagen ville jeg ringt. Jeg har selv økt utflod og den er også helt helt tynn innimellom, men ganske luktfri. Den blir lysegul om jeg får det i trusa (æsj så ekkkel detalj) men all utflod blir jo det når det kommer i kontakt med luft. Fostervann er litt søtaktig i lukt, men jeg sytnes ikke det luktet særlig mye av det, og det var helt klart, med litt lysegult skjær liksom.

 

Jeg har vært sykemeldt 100 % i nesten 1 måned, jobber nå 50%, men det er ikke pga. svangerskapet jeg er sykemeldt, ville vært det uansett pga. en slags spesiell betennelse i beinet. Og DET bekymrer meg selvsagt også :-(

 

19 +2 er helt vanlig, jeg var da til UL med poden.

 

Huff. BL og en form for svangerskaps dep. høres ikke bra ut.. Det skal jo alltid være noe :-( Jeg har også litt kranglete bekken, men det er ikke ille (ennå iallefall). He he.

 

Jeg har fortsatt ikke kjent noe bevegelser og er slett ikke sikker på at alt er bra med den lille selv om jeg har brukt BW igår kveld...

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :-) den der bedre å tolke enn Felleskatalogen.no som er beregnet på helsepersonell. Da kjøper jeg meg Zymelin nesespray, for ser at det er "mer anbefalt" enn Otrivin.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...