Gå til innhold

Hei alle på 2tri!


Abracadabra

Anbefalte innlegg

Jeg skulle presentert meg her for en stund siden, men er sjeldent på nett for tiden - er 14+1 i dag. Kommer fra ass.befr.sidene. Var innom på 1tri en sjelden gang helt i begynnelsen, men har vært så utrooolig trøtt at jeg har ikke giddet å surfe så mye disse siste tre mnd! :) Dere kjenner sikkert til det, mange av dere, eller hur? :)

 

Ville bare si hei, jeg - håper å stifte noen gode bekjentskaper her. Vet om én som burde være her snart, håper jeg, og det er Annemor - noen som har hørt fra henne? Hun er to uker bak meg! :)

 

hilsen til alle fra meg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

hei og velkommen inn her:)

håper du får en fin tid her sammen med resten av oss vordene mødre:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei du!! Koselig å se deg her inne. Husker deg jo fra ass. befr. siden. Ikke veldig aktiv her jeg heller. Leser mest!

Anne mor har vært innom ja, og hun er nok tilbake på siden her iløpet av ett par dager.

Jeg er nå 20 +3, og det er så utrolig godt å være over halvveis:-))

Ønsker deg masse lykke til, så snakkes vi videre her inne!!

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Abrakadabra!!!!!!

 

Ja jeg kom inn hit etter baby verden sin kalkulator i dag... 12+0 I dag... Etter den siden... 12+5 etter bim siden... Så det går litt i surr men gravid er jeg og nå er jeg her inne... :))

 

Så artig å høre fra deg her inne.. :)))

 

Blir spennende frem over nå... Jeg sliter mye med kvalme som jeg håper snart gir seg... Blir utrolig sliten av å være kvalm hele tiden... Gikk kvalm hele sv sist så håper jeg slipper det nå... :))

 

Hvordan går det med deg da??

 

Klem fra

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dytter på denne å håper abrakadabra kommer innom i dag... :))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei Annemor, eg e her! :) Så kjekt å se deg, og takk for hilsener alle dere andre også. Litt sporadisk nettbruk for tiden, ja!

 

Vet dere hva, jeg var på Trygdekontoret i går for å snakke om ting & tang, og der fikk jeg et ganske vittig svar på et av spørsmålene mine. Til vanlig jobber jeg på lab, og der bør ikke gravide kvinner være - og de har ikke mulighet til å lønne meg, når de trenger en vikar for meg! Alt med jobben er avtalt og klart trodde vi, for jeg søkte bare perm og fikk meg en annen jobb gjennom vikarbyrå. Problemet nå er at jeg har vært litt sykmeldt, så vikarbyrået er forståelig nok ikke så veldig ivrig etter å sende meg ut i oppdrag så lenge jeg er litt ustabil...

 

Så jeg og en på laben undersøkte om jeg kunne lønnes av Trygdekontoret, mens jeg jobbet på kontoret til laben - eller noe sånt. Men svaret der var at nei, hvis jeg jobbet der, måtte jeg lønnes derfra. Jeg kunne derimot fylle ut et skjema, få det underskrevet av jordmor og sjefen på laben, og motta svangerskapspenger - mens jeg går hjemme!!!!!!!!!!!!!!!! Merkelig, synes jeg...jaja. Det blir jo sommer, og det høres jo deilig ut, selv om jeg føler meg litt som en trygdesnylter!

 

Det var kanskje ikke så lett å skjønne hva jeg skrev nå, hehe, disse trygdereglene er jo helt skrudde i utgpkt... vel vel, får håpe det blir en ordnings på det i hvert fall, jeg vil ikke miste fødselspengene!!!!! Det er det viktigste...

 

Ha en fin dag alle sammen!

 

klem

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...