Gå til innhold

Hodepine!!!


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Er det flere som er palget av hodepine? Var plaget i begynnelsen av svangerskapet for så å bli bedre, men nå har det kommet tilbake og mye verre enn før. Er i uke 15 nå. Er helt utrolig dårlig..... Må bare ligge hele tiden.... Er det flere som har det slik? Noen råd?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei..

 

Jeg har hatt det slik... Er i 23 svangerskapsuke, og kan få slike dager inni mellom... Jeg legger meg å slapper litt av.. frisk luft hjelper av og til. Men hodepine er utrolig vondt... har hatt så vondt at jeg har kastet opp. Kanskje du har stresset mye... ??? mange ting som spiller inn...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stresser nok en del ja, har skjedd så mye i det siste....

Har så lyst til å komme meg ut for å få litt luft, men holder nesten på å besvime hver gang jeg prøver å røre meg. Har nesten ikke vært opp på 3 dager..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

uff, stakkar deg. Jeg har hatt det sånn innemellom, og da funnet ut at jeg har drukket altfor lite vann! Jeg har blitt flinkere til å drikke masse vann, og det er bedre her i allefall. God bedring, og håper det går over!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du drikker nok for lite vann.

Jeg kunne heller ikke fatte og begripe hvorfor jeg hadde så mye vondt i hodet, helt til jeg regnet ut hvor lite væske som gikk inn, og hvor mye MYE som kom ut.

 

Jeg tisser vel 6-10 ganger i døgnet, og drakk bare 1 1/2 liter. Er ikke rart at det resulterte i hodepine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Fysjom, stakkars deg.

Har hatt det sånn jeg også denne gang men er heldigvis blitt bedre. Det går lengre mellom hver gang nå, varer bare i to dager i strekk i motsetning til 6 før.... Jeg vet ikke hvilke råd jeg skal gi deg, det var ingenting som hjalp meg når jeg først fikk hodeverken. Forebyggende råd kan jeg derimot gi deg,, drikk massssssse, spesielt vann, spis regelmessig, få nok søvn og ikke stress. Ta deg en luftetur i frisk luft og ta deg en tur innom en fysioterapaut, det hjalp meg litt......Har forresten hørt at en skal holde seg unna søtsaker også :((

Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...