Gå til innhold

Er det lett å finne den store babybutikken i svinesund?


♡ Bella- nr2 i desember♡

Anbefalte innlegg

hva heter den! Tenkte oss dit i helga om vi får låne bilen til svigers. Har hørt om så mange som sparer masse penger på å handle babyting der.

 

Mamma skal kjøpe vogn til meg, så jeg tenkte jeg skulle se på vogn der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

lurte du på veien til butikken?du tar til høyere når du kommer til krysset hvor hønaagda er rett frem.kjører rett på-så får du happyland på høyere side helt øverst på svinesund.etter tobakksvognen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

er en butikk her i fredrikstad hvor de har startpakke til 6499 også.der får du

-vogn

-stellekomodde med badekar.

-stelleveske

-seng med madrass

-bil sete

-vippestol

- mygg nett og regn trekk til vogn

hmmm tror jeg fikk med alt der

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

 

Hallo!

Det er veldig lett å finne denne butikken. Husker ikke helt hva den heter, men du følger bare skiltene til Svinesund. Når du svinger inn til bodene, så kjører du rett frem og tar til høyre i den minste rundkjøringen du kanskje har sett. ( på toppen av bakken). Følg veien helt til enden og der jigger butikken på høyre side.

Har akkurat vært der å kjøpt søskenvogn. De har vogner i alle prisklasser, men uansett om det er samme pris som i Norge eller ikke, sparer man en del på kursen. Håper du finner en vogn som du liker. Et lite tips er å høre med kjente og i utstyrsbutikker i Norge for å finne ut hva som lønner seg å kjøpe til ditt bruk. Da tenker jeg på vekt, type hjul, generelle bruken av vogna som fotstøtte, hvor mye du kan legge ned ryggen osv. LYKKE TIL MED KJØPET OG RESTEN AV GRAVIDITETEN!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det finnes en annen barnevognbutikk også rett på utsiden av Strømstad i retning Svinesund. Den heter Kittys babyshop tror jeg. De skal visst ha mange bra tilbud der også.... Ei venninde kjøpte en kjempe flott Emmaljunga vogn der. Jeg skal dit og sjekke. Kjøpte en fin Brio kombivogn på Happyland for 2 år siden til første mann. Fin butikk det også altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har absolutt min favoritt på Happyland, men dra også innom nye Nordbysenter og kikk hos babyproffsen.se Senteret er bare et par km lenger mot strømstad enn Svinesund. Lykke til, hilsen en som handler alt i Sverige ; )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...