Gå til innhold

Aha!!!


Meesah og HattiFnattene♡

Anbefalte innlegg

Jeg har vært litt småbekymret siden jeg har kjent så lite til disse to som har midlertidig oppholdtillatelse i magen min. Synes liksom det er litt drøyt å såvidt kjenne noe, når det er to der (til tross for den teite morkaken). Men nå har jeg skjønt hvorfor det er så stille der.

I dag morges våknet datteren min kl 5 (ja dere leste riktig), vekket meg, og da var det jaggu full aktivitet der nede. Så da er det ikke rart at det er stille der...når de "fester" hele natten, og sover hele da'n..hva skal jeg gjøre med det tro?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hehe :)

 

"Aha!" som at du tok de på fersken liksom, hihi! :)

Sånn er det begynt å bli hos meg også. Jenta mi har visst begynt å få fast søvnmønster nå. Tidligere kjente jeg sinnsykt med liv i perioder men i løpet av hele dagen, mens plutselig for noen dager siden var det bom slutt. Det måtte kaffe, sukker og masse dytting til før hun gadd å gi meg et lite dunk ( "gi faen da..!" - prøver liksom å sove her.."), men slappet litt mer av da hun begynte å bokse og snurre etter jeg hadde lagt meg om kvelden.

 

Ehmr..må kanskje ta på meg litt av skylde her hvis det er et genetisk atferdmønster; jeg har vel alltid vært ei natterangle sjøl som liker å sove til laangt utpå dagen..

Men jeg vet ikke om en kan eller bør prøve å snu dette søvnmønsteret - noen mener at de sover om dagen for at de blir bysset i søvn pga alle bevegelse vi som rugemødre gjør i løpet av dagen, og dermed våkner når det blir rolig, altså når vi legger oss..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er vel ikke så mye å gjøre:) Men tenk deg om da...du festet ikke mens mor så på du heller??!! Nå kom altså storesøss og ødela aaaalt sammen. Skal se du kjenner dem på dagtid snart nå, for nå kan det jo være det samme. Når man er fersket alikevel liksom.

 

Ellers blir det sikkert trangt nok etterhvert. Du får se på denne tiden som hvile, for snart har du ømme ribbein og lengter etter en liten soviro fra dem:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hi hi, de leker gjemmekikke :o) Men du "fant" de, du!

Legg deg ned og lat som du sover, så de tror kysten er klar igjen :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...