Gå til innhold

SPark hver dag?


Edelweis

Anbefalte innlegg

jeg er i uke 21. og har i noen uker kjent små lette spark å stryk fra den lille.. men i det siste har d vært veldig roli, som at den ikke sparke r før på kvelden og det er ikke så mye som d brukte å være.. er det noe som er galt? er VELDIG bekymret for den lille jenta mi,, noen sier at det er normalt fordi de sover mye når de vokser i magen som utenfor. men jeg er redd alikavell. noen som har det likedan?

takk for svar=)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei

Er også i uke 21. Kjenner heller ikke spark hver dag. Prøv å drikk cola eller noe annet som er søtt, og legg deg så på rygg, da kjenner du det kansje. Hvis du er bekymret så ta kontakt med jordmor eller lege.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også i uke 21. Jeg kjenner spark helst om kvelden. Ikke så mye ellers.. Er vel litt senere man skal kjenne mer i løpet av dagen.. Så tror det skal være sånn..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det med spark har jeg hørt er veldig forskjellig....har ei vennine som kjente spark bare en gang iløpet av hele svangerskapet!!!

Mens jeg som er i uke 22 har kjent spark i noen uker nå...i motsetning til de andre som har svart, har jeg kjent spark hver dag siden det startet og hele dagen...

Mener nå selv at jeg kjenner det best når jeg sitter eller ligger på ryggen -uansett hva/når jeg spiser eller drikker noe:)

 

Det er nok helt normal at du ikke kjenner spark hele tiden heller...mener jeg leste det ang. spark at det kan gå opptil 6 dager mellom spark og man fortsatt ikke skal beskymre seg:))

 

Lykke til:)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke lenge siden jeg tenkte nøyaktig det samme! Er i uke 24 nå.. Det er dager som er roligere enn andre, men så lenge jeg kjenner nurket mitt så holder det for meg! Iallefall føreløplig.. Som regel er hun en ninja der inne, men det hender hun tar det rolig en dag.. Merker at jeg blir litt på tuppa, men roer meg ned med at det ikke er alle som kjenner liv hver dag enda! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...