Gå til innhold

Boblebad??


hønsemor

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg satt i dag i boblebad med min sønn på snart 2 år og så kom jeg til å lure på om det er uheldig for babyen i magen å ha boblene på. Er det noen som vet? Det skvulper sikkert litt hos den lille også tenker jeg, vet ikke. Håper noen har peilig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Boblene i boblebad er ikke farlige. Men alle bakteriene som florerer der er ikke bra for gravide. Det er visst farligere jo lenger ut i svangerskapet man er. Jeg har hørt at man i hvertfall bør holde seg unna offentlige boblebad. Er det et privat et som du vet blir godt rengjort er det sikkert ikke noe å bekymre seg for. Men jeg har tenkt å holde meg unna boblebad under graviditeten for sikkerhetsskyld.

Håper ikke jeg skremte deg nå, i såfall ta en prat med jordmor/lege og hør.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg har boblebad/massasje bad.. det har vært min redning når bekkenplagene er som verst.. vi passer på å gjøre det rent da..

jeg har ikke hørt at det skal være farlig, men skal spørre hos legen til uka for sikkerhetskyld..

sysioterapauten min sier det er bare bra,,

Jeg er 21+4 ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette synes jeg var merkelig.

En ting er at man kan få lavt blodtrykk av å sitte i boblebad, men det er jo det samme med badekaret hjemme, det er bare fordi det varme badet gjør at blodårene utvider seg.

I de offentlige boblebadene er det vel alltid klor som dreper bakterier og de kan faktisk være renere enn de "private" (da tenker jeg på hytter som leies ut til mange forskjellige og ikke har klor i vannet).

Her på Island går de fleste gravide i boblebadene, men man blir anbefalt å styre unna de varmeste (som er 40-42 grader) fordi man kan bli overopphetet. Dessuten skal man ikke bade i basseng eller boblebad etter at slimproppen har gått, men det er jo lenge etter uke 27. Tror ikke barnet merker boblene noe særlig, det ligger jo og svømmer hele dagen uansett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for mange svar. Jeg har privat boblebad og det rengjør jeg veldig nøye så jeg tror ikke det er problem med bakteriene. Det jeg tenkte mest på var boblene (og kanskje bråket), men det var ingen va dere som mente at det var skadelig, så da bobler jeg ivei. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...