Gå til innhold

Å feire babyen...


~mamma~

Anbefalte innlegg

Jeg er medlem av Human-Etisk Forbund, og ingen som kjenner meg, er overrasket over at det ikke blir kirkelig dåp her i huset (sambo er statskirkemedlem, men ikke troende). Men her en dag fikk jeg en reaksjon jeg ikke var forberedt på. En i familien tok det for gitt at vi skulle ha navnefest, men da jeg sa at vi ikke skulle ha noen sermoni, ble vedkommende paff og lurte på om det ikke var viktig å markere at vi hadde fått et barn.

Er det så viktig? Barnet vil jo ikke huske sermonien likevel. Vi gleder oss kjempemye til å få babyen vår, og vil "feire" henne hver dag! Men ser ikke helt poenget med en sermoni. Dessuten er det litt familieproblemer på begge sider, så jeg ser ikke fram til å samle alle på en gang...

Hva synes dere??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Dere kan jo feire flere ganger uten å samle alle på en gang ;-) Jeg synes det er koselig med en markering, men vi har ikke funnet ut hvordan vi vil gjøre det...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hm, eg er med i humanetisk forbund ogsaa, og eg trur me skal ha ein liten kaffi og kake-samankomst med familie og venner etter at barnet vert födt slik at alle faar sjaa og slikt, men ikkje noko navnefest trur eg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det er deres valg om dere vil "FEIRE" eller ei, så hva enn andre måtte mene er det til syvende og sist deres valg...gå med din magefølelse og ikke andres.

Jeg vil døpe min baby, men det er bare pga tradisjon, ikke pga tro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...