Gå til innhold

Formen i uke 22??


Caramell, 3-barns mamma!

Anbefalte innlegg

Jeg er snart i uke 23 og føler meg i kjempe form! Har mens termin 29.sept og ul termin 7.okt. Tror min egen stemmer, for jeg var så sent på ultralyd. Fikk en uke feil i forrige svangerskap også. Har begynt å få en liten kul (ploppet frem 17.mai!) og energien er egentlig på topp!

Vekten har også begynt å gå oppover.. sf målene mine er sky høye, grunnet at jeg har en på 8 mnd også, så det er ikke lenge siden jeg var igjennom dette for første gang.. Synes det er KJEMPE STAS med to tette, og anbefaler det til alle som er inne på tanken! Tror nesten det må være verre med en 2 åring og en baby, enn en 1- åring og baby.. eller to babyer da.. med tanke på sjalusi og div.. Kommer selvsagt an på barna, men nr 1 er en ordentlig engleunge..=) =) Nei, GLED dere til å bli mamma damer! Det er så stas!! Og kos dere med magen!!! Den forsvinner utrolig fort!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så flott! Formen min er også ganske bra nå (uke 26). Litt opp og ned må man regne med. I dag blir det en god dag kjenner jeg :-) Høres bra ut med to tette! Det er det vi vurderer også :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også i god form og har det helt fint for tiden (I følge UL er jeg 22+1 men i følge meg er jeg 22+6)

 

Eneste rare er at vekten plutselig har gjort et realt byks oppover. På ca 3 uker har jeg lagt på meg 3(!)kg La på meg 2 i uke 12 (de kom samtidig) plutselig 2 nye i uke 20, og nå enda ett... Må jo være et godt tegn da, babyen vokser og trives tydligvis.

 

Dette er mitt første barn så SF målene er akkurat der de skal være, men jammen har magen blitt diger! (Jeg vet jo at den selvfølgelig kommer til å bli mye større, men jeg har aldri hatt så stor mage før jeg;) nesten litt facinerende - går det ann liksom)

 

Har mye energi, men plutselig blir det tomt. Jeg har visst ingen følere som gjør at jeg kan stoppe mens jeg enda har krefter igjen. Går i full fres til jeg nesten sovner på gulvet. hihi. Synes det er litt merkelig at en plutselig har blitt så ukjent med sin egen kropp - den oppfører seg helt rart. Blir plutselig kjempesulten/trøtt/osv

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er litt leger på veg da men kjente meg så godt igjen i tre@sko sin forklaring

Masse energi og plutselig VelDIG tom - dumt man ikke klarer å stoppe i tide:)

 

Det er masser av energi, men merker at ting stjeler mer energi også. Jeg blir mer følelesesmessig engasjert foreksempel og det suger energi

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...