Gå til innhold

rart merke.......hva kan det være??


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

hadde litt tørr hud på innsiden av låret (mot lysken/skjeden). det klødde litt, men så gikk det over. nå har det kommet tilbake for fult, men mye større. er på en måte en rund stor flekk (ca 2 cm i diameter) klør ikke mere men ser ut som om den vokser. noen som har peiling på hva det kan være????? har aldri hatt problem men underlivet før (er ikke akkurat i underlivet heller da men...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Den typen flekker får jeg flere steder på kroppen med jevne mellomrom. (hvis jeg forstår forklaringen din riktig) er sirkler eller områder med litt forskjellig str, hvor huden blir heelt tørr, og etterpå irritert... Legen kunne ikke si hva det kommer av, men er bare å ha på rikelig med ordentlig fet krem noen dager, så forsvinner det.

 

Lykke til:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

det kan være psoriasis(vet ikke helt hvordan det skriver) jeg har hatt litt av det i hodebunnen og får det når jeg stresser mye, jeg fikk det på håndleddet den ene gangen og det så ut som det du forklarte...huden ble tørr og smålig irritert, men det trenger jo ikke være det!

håper du finner ut av det ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvis utslettet er helt rundt, og vokser, kan det være ringorm (en type hudsopp). Er ikke farlig, men kan smitte og bør behandles. Du kan kjøpe krem mot ringorm på apoteket - man bruker den samme som man bruker mot fotsopp. hvis du er usikker, spør legen din på neste kontroll....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...