Gå til innhold

Hatt så mye kynnere i dag...


¤Kab&snuppene2006&2010¤

Anbefalte innlegg

Blir helt utkjørt jeg... Har jo hatt litt kynnere i noen uker nå, men i dag er det masse av de. Hmmm... Noen som har noen tips? Eller er det ingeting jeg kan gjøre. Jeg har jo bare slappet av i dag, men de kommer selv om jeg ligger og slapper helt av.. er jo bare 16+2, og hvis det blir mer av disse kynnerne utover i svangerskapet så... ja da får jeg litt å jobbe med..hehe:)

 

Konkluderer med at denne kvinnekroppen vår er merkelig altså. Tenk alt det vi opplever og alle de smertene, følelsene osv vi går gjennom i disse dager:) Et mysterium....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Heisann du!

 

Vet hva du snakker om - mine kynnere denne gangen begynte også ganske tidlig - rundt uke 17 tror jeg. Jeg også fikk dem helst når jeg slappet av...Nå, i uke 27, har jeg fremdeles mange av dem, men helst når jeg styrer med noe/anstrenger meg. Ikke til å bli så veldig klok på, men vi får tenke på at livmora vår jobber og trimmer til den store STORE dagen da bebiesene våre har tenkt seg ut!

 

Så godt å høre at du har kommet så langt denne gangen og at alt er normalt =) Er så fortjent etter alle dine opplevelser!!!

 

Klem,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blåste litt av kynnere i forrige svangerskap, men nå skjønner jeg hva folk klager over! De vonde kynnerne får jeg bare når jeg anstrenger meg (vel, ikke akkurat anstrengelse slik jeg kjenner det - det holder å gå til jobben :-) ), så det er kanskje bare å ta det litt mer med ro. Tenkte jeg skulle ta det opp på neste legetime, for jeg har egentlig ikke peiling på om man trenger å ta hensyn i det hele tatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er litt uvitende på dette området... Er førstegangs men tror ikke jeg er plaget av kynnere akkurat, for jeg vet ikke om jeg har det en gang... Merker at magen blir hard innimellom, men ikke sånn at det er plagsomt eller at jeg egentlig legger så godt merke til det. Er dette kynnere tro? Eller har jeg ikke fått kynnere enda kanskje? Er i uke 27.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er nok kynnere du har da ja - høres sånn ut. Og siden du er kommet såpass langt, er det veldig mye mulig at det er kynnere du kjenner, vil jeg tro.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...