Gå til innhold

Sove på venstre side...


Skrømti

Anbefalte innlegg

Leste nettopp i en artikkel på Mozon over gode råd for gravide, og der stod det at det beste var antagelig om man sov på venstre side, for da letta man litt på trykket på livmora.

 

Ligger livmora litt mot høgre altså? For det er nemlig det inntrykket jeg har når jeg kjenner etter . (For jippi, jeg har endelig kjent at det "er noe" i magen, helt herlig å kjenne)

 

Jeg synes altså jeg oftest kjenner livmora littegrann mot høgre side...

 

Noen som vet noe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei.

Jeg har ikke hørt noe om det, men kjenner meg veldig godt igjen i det du beskriver. Sover på venstre side da det er mest behagelig og når jeg ligger på ryggen kjenner jeg at det er "hardt" på høyre siden mens flatere og mykere på venstre som om det ikke ligger noeinnefor på den siden liksom.. Det virker ihvertfall som om babyen eller livmora ligger mest over mot høgre. Snodig..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lest at det letter jobben for nyrene mener jeg å huske.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er kopi av det jeg leste: "Sov på venstre side - Hvis ikke du allerede gjør det, så venn deg til å sove på venstre side i løpet av første trimester. Denne stillingen letter blod- og næringstilførslene til livmor og foster, sies det, og hjeler nyrene å udskille avfallsstiffer. Venner du deg til denne stillingen tidlig i svangerskapet, blir det enklere å sove slik når magen begynner å bli så stor at det blir umulig å sove på rygg eller mage. "

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...