Gå til innhold

Drikke Cola før UL...?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Jeg leste litt om noen som gjorde dette, for at babyen sku "våkne" og man skulle få bedre utbytte av Ultralyden...

 

Noen som har gjort dette og anbefaler det?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg hadde ikke spist på mange timer fordi jeg gruet meg sånn. Men baby var så urolig at de ikke fikk til å måle alt de skulle... Måtte tilbake igjen - og var like urolig andre gangen, uten at det var sukker med i bildet da heller. Men h*n er visst en aktiv baby - er full fest i magen hver dag her! :-)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg tørr ikke drikke noe som inneholder koffein, men vi fikk se liv selv om jeg kun hadde hatt rokost først...spiste skive med nugatti så det var litt sukker inne i bildet. vi fikk målt alt sett både fem tær og fem fingre, og mange matrix-moves;) gikk oppover veggene og gjorde noen små reke-moves, så det blir en gøyal opplevelse med og uten cola ;)

 

gled de det er en kjempe opplevelse!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiste en sjokolade før jeg skulle på Ul i går og det tok litt tid før pjerten våknet skikkelig.. Men det blei ikke så veldig vellykka Ul i går fordi h*n lå litt snedig til så vi fikk ikke se noe profil og det tok litt tid før han fikk målt det han skulle, men det viktigste får oss var å se at hjertet slo og at alt så bra ut..Vi skal tilbake igjen i uke 24 for ny UL.. Så skal ha med videokassett da også.. Så det blir nok mer og se da :o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått tips om kald saft eller is, det gjør visst susen. Spiste litt smågodt selv, og det funket det. Men hun er ganske aktiv av seg selv da..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...