Gå til innhold

Hva syns dere, et lite dilemma..


~Monsoon~en gutt, en jente~

Anbefalte innlegg

Mine foreldre skal på hytta idag til søndag, men samboer kan ikke være med. Han er utenlandsk og har ingen familie her i Norge, så når jeg og vår 3 år gamle sønn reiser på besøk til venner og familie så er han alltid alene hjemme og som oftest jobber han. Jeg og barnet er en del hos mine foreldre og overnatter der, kanskje noen netter hver 14 dag. Vi har sjansen til å reise med de på hytta nå, men samboer ønsker at vi skal være hjemme, han blir ensom når han er her alene. Vi bor på et lite sted der det nesten ikke er noe å finne på. Jeg vet rett og slett ikke om jeg skal reise eller være hjemme. Syns jo litt synd på han da... Men jeg jobber tirsdag-fredag og det hadde vært deilig og reist bort litt. Hva syns dere?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hmmm...

 

Vil førstr si at du må gjøre det du har lyst til, men på den andre siden virker det som om du er en del borte. Sitter selv mye alene og stirrer i veggen mens smbo er på jobb og hvet hvor kjedelig det er...

 

Nei dette må du bestemme selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvorfor kan han ikke være med? hvis det er fordi han må jobbe e.l. så kommer jo han kanskje ikke til å være så mye hjemme uansett?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han må jobbe i morgen kveld, så han har fri til da, så jobber han lørdag og så har han fri igjen. Blir en del fritid da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...