Gå til innhold

de hormonene...en natthistorie....


Sommerfugl24

Anbefalte innlegg

er våken fremdeles, liker å være sent oppe jeg, og samme gjør samboeren... er jo fri imorgen så da koser vi oss med nattmat og det hele :)

Bare det at, samboeren var så snill og lagde nattmat her : spagetti med ost... jeg gledet meg, sulten som jeg er støtt og ikke minst hol...men da jeg fikk det så flott servert av han, begynte det å koke innvendig KUN fordi han hadde tatt masse ost på,men den feil sorten...det går da ikke ann??? servere meg spagetti med feil ost på???

 

huff, så sur jeg ble, så snill han var og så dårlig samv. jeg har nå... han var jo bare snill jo...

 

De hormonene....jeezes...Så nå skal jeg gå bort å si unnskyld til han og gi han et nattanuss...

 

Klem fra hormonbomba...*flau* hihi*gråtelitt*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så var det disse hormonene ja... Jeg må vel innrømme at jeg kke har hatt noen slike arge utbrudd, men begynte å gråte for ingenting her. Men ja, jeg merker at det raskt kan begynne å koke litt innvendig av det minste, men foreløbig har jeg klart og kontrollere det;-). Nå har klokka begynt å bli morgentid. Jeg har nemlig vært våken siden 3, og da kl ble 5 fant jeg ut at jeg bare fikk stå opp. Sønnen min på 3år har vært litt våken i natt også, så er nok en grunn til at jeg våknet, i tillegg til "mareritt" om at jeg føda i natt. Makan, så mye rart! Men men... Vil så gjerne ha en hel natts søvn snart igjen;-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...