Gå til innhold

Ville dere gjort det? Hjelp!!


Susanne-75 3 gutter!

Anbefalte innlegg

Skal til London neste uke, og etter litt leting på nettet fant jeg en klinikk som utfører 4d ultralyd for 175 pund, altså ca 1900 kr. Man får 30 min ul (2,3 og 4d), alle stillbilder på cd, pluss 6 bilder, pluss opptaket på dvd med valgfri musikk til (med personlig cover m bilde av baby).

 

1900 kroner er masse penger, og ettersom jeg er bare 18 uker på vei da, vet jeg ikke hva jeg kan forvente av resultatet...På den andre siden er det siste gangen jeg er gravid (etter vår plan iallefall:-). Vært fryktelig morro å gjøre noe anderledes...Hadde tenkt å stoorshoppe i London, planla turen i fjor høst. Men nå stopper jo magen (og, eh rumpa og låra også etterhvert) litt de planene:-) Skal jo selvsagt ha det kos altså, men jeg tenker mer sånn kanskje dette er noe jeg skal unne meg??

 

HVA ville dere gjort, her trenger jeg hjelp altså..Må i så fall skjule det for sambo, han syns det er for dyrt..Men når han får dvd i bursdagsgave neste mnd er han sikkert enig i at det var verdt det...Eller?

 

Huff...Vet jo ikke engang om de tar meg inn ettersom de ønsket at man hadde gjennomfør ordinær ul først... hjelp!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg trur faktisk jeg hadde vurdert å ta ultralyden, jeg... Selv om det koster 1900 kr... Tenker på hvor spennende det er med de bildene, samt at du får opptak på cd:-) I stedet for å shoppe masse klær du kan bruke i begrenset tid, hva med å shoppe "litt" klær... hehe...Da får du både "pose og sekk".. Kan jo være verdt et forsøk å se om de tar deg inn, da:-)

 

På den andre siden har de sikkert såpass strenge regler at det er ikke sikkert enkelt for ikke-engelske å få time. Du må muligens ha forsikring og dokumentasjon på tidligere undersøkelser?

 

Vel, ønsker deg masse lykke til uansett hva du foretar deg:-)

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk!!!

 

Ja det er jo ikke sikkert de tar meg inn, har sendt en mail...Har jo hatt 3 ul som alle sier at alt er bra, og det skrev jeg da...Så får jeg vente å se...Hadde jo vært spennende da:-)

 

Det er jo sant, klær varer ikke evig, men tenk så glad den lille blir for å ha den dvd-en! Hmm nå gleder jeg meg til å få mail!

Takk for svar!!!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter det jeg har hørt her, anbefales det at man tar denne typen UL rundt uke 25, fordi det er da man kan forvente best utbytte av seansen. Og de er bestandig nøye med å foreta vanlig UL først for å se at alt ser normalt ut. Er sikkert derfor de vil at du skal ha vært på rutine UL først også, så det ikke blir noen vonde opplevelser når folk kommer til dem.

 

Det er vanlig at man får dvd med seg hjem, i tillegg til bilder, så akkurat det er vel ikke så enestående, tror jeg. Og hvis jeg ikke husker feil, koster en slik UL under 1000 kr på Nøtterøy. Er ganske sikker på at Molait, som er innom her daglig omtrent, fortalte at hun var veldig fornøyd med sin 3/4D UL der, og at hun fikk dvd og bilder med hjem.

 

Men er absolutt enig i at en slik dvd er en god idé til bursdagsgave altså. Men skeptisk som jeg er, tenker jeg som så, at de som driver med dette i Norge, ikke anbefaler et spesielt tidspunkt for undersøkelsen (ca. uke 25) helt uten grunn. Det må vel være for at man skal bli så fornøyd som mulig med resultatet..? Og det var jo fryktelig mye penger...(i hvert fall for meg...)

 

Håper du får en fin tur, uansett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er visst ikke noe særlig å ta 3D ultralyd før etter uke 24,før det er babyens hud så gjennomsiktig, at det kan føles litt "ekkelt" å se. Bruk pengene på en kul mammabutikk du, det hadde jeg gjort.God tur:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei!

Jeg ville nok valgt å gjort det. Som du sier så er det kanskje siste

gangen du går gravid.

 

Jeg var også i London og tok 4d ul. Kjempe bra!!!

Jeg var i uke 23 da.

Det er kanskje litt tidlig for deg, men jeg ville prøvd.

Helt utrolig bra bilder og en får en helt annen opplevelse enn på

vanlig ul.

Klær kan vi jo shoppe ellers.....

 

Lykke til med valget :-)

 

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville absolutt ha gjort det!! tenk for en utrolig kul gave da, vet at min sambo hadde satt veldig pris på det og glemt at det var dyrt..

Er jo en ganske unik sjanse da:-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror jeg rett og slett hadde gjort det, jeg!! det virket jo veldig kult!!!

lykke til!! gi oss beskjed om hvordan det går!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hadde jeg gjort, uten tvil!

 

Kjøp litt klær, og unn deg dette i tillegg!

 

Det har jeg også lyst til, hørtes kjempespennende ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ville nok ikke gjort det, tenk hvor mye fint du kan kjøpe til babyen istedet. Evt. gå til fotografen når babyen kommer. Koseligere å ha bilder til å henge på veggen, enn ultralydbilder du antakelig ikke kommer til å se så mye på senere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tuusen takk for svar alle sammen!!!

 

Jeg har fått mail tilbake fra London hvor hun sier at jeg egentlig er kommet litt for kort, så da har jeg bestemt meg for å vente. Blir nok ikke noe shopping babyklær hvis de ikke har noe veeeldig fint i nøytrale farger og snitt...Har nemlig to gutter og 4! søppelsekker med klær i bare str 0-1 år!!!

 

Så det trengs mao ikke så mye med mindre det blir ei lita tulle...Synd jeg får vite det 4 dager etter Londonturen - hvis de ser det da...

 

Ja ja, tenker jeg skal prøve å få tatt en 3/4d ul på majorstua neste gang jeg er hos søsteren min, så har jeg enda en ting å se frem til!

 

Takk igjen for svar!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...