Gå til innhold

God morgen! lurer på...


lillingen blir storebror:)u 41

Anbefalte innlegg

om det er beibien jeg kjenner når jeg ligger på rygg. Kan kjenne at det plutselig presser litt nedover mot "trusekanten". Nesten litt ubehagelig, og da kan jeg kjenne at det blir en litt hard klump akkurat der. Er 16+0 i dag, og håper jo at det er lillingen jeg kjenner... Synes liksom jeg ser h*n svømme rundt der inne, og så plutselig bestemme seg for at nå skal jeg presse meg en tur ned i bekkenet!!=) Nye oppdagelser hele tiden i disse dager, og utrolig spennende!!

 

Noen som er våkne og vet??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

troooor det er livmora du kjenner som presser. Mulig du har småkynnere, da blir livmora som en hard klump.

 

Ja synes det er noe nytt hver dag jeg:))

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var det jeg tenkte også først, men burde ikke hele livmora blitt hard da? Har nemlig kjent at det har vært hardt på den ene siden av magen også, rett under navlen. Hm, kanskje det er kynnere, jeg har jo ingen erfaringer med dette:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Babyen min sparker mot trusekanten. Det var der jeg kjente det først. Men jeg kjente det som små "dunk". Ble ikke noe hard. Så jeg vet ikke jeg. Men du får trøste deg med at snart er det ikke noe tvil om hva det er du kjenner

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har kjent en "kul" i magen ganske lenge, den har vokst, og har nå nådd navlen. Har håpet og innbilt meg at det er livmora, men innimellom kjenner jeg ikke noenting. Noen ganger kjenner jeg noe som kan ligne på enten bevegelser eller små kynnere. Jeg kjenner det er noe som strammer. Denne "kulen" i magen blir da hard på den ene siden, jeg føler den buler ut på et lite område. Har også lurt på om det er babyen eller bare livmoren jeg kjenner... Gleder meg til å komme til Jordmoren neste fredag. Hun vil vel måle SF-målet, så da får jeg en pekepinn på om det kan være livmora det jeg kjenner...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis kulen nå når navlen er det sikkert livmora du kjenner:) Min livmor når også navlen nå, sa jordmora. Den kulen jeg snakker om tror jeg er babyen som beveger seg inni livmora, siden jeg kan kjenne at denne kulen flytter seg. Det er sikkert det du kjenner også når du og bare har den lille kulen på siden eller en annen plass! Spennende dette....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har kjent spark jeg også, og det er små dunk eller en boble som sprikker. Denne kulen er imidlertid noe annet. En liten hard ting som forflytter seg i magen min. Kjenner det bare når jeg ligger på rygg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei hei! Jeg tror helt sikkert at det er spark du kjenner :) Eller sikkert hele babyen som vrir og vender på seg. Har ikke kjent det tydelig enda selv, men har vært i tvil noen ganger. Gleder meg!! Det er jo så koselig å kjenne liv der nede! Har du termin 8. november du da? Jeg er 16+1 i dag.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei! Har termin 10.november... Kjempekoselig å kjenne liv ja:) Gleder meg til det blir enda tydeligere!! Har du kjent noe kynnere enda?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg kjenner igjen det du prater om, jeg har merka det både idag og igår..det er hardt på den ene siden i det eneøyeblikket og etter litt er det mykt igjen...men det er på en av sidene...samboer fikk kjenne og ble glad:P hans første møte, utenom ul, hvor han har kjent henne..

vi tror ihvertfall at det er babyen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koselig at han fikk kjenne henne da:) Tror også det er beibien, har hatt kynnere også, og de er litt annerledes. Kjenner nesten ut som om at beibien vrir seg i magen innimellom:) Koselig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...