Gå til innhold

Svimmel-kjennes ut som jeg faller..


2 Hærligheter!

Anbefalte innlegg

Er det flere enn meg som opplever å være svimmel,på den måten at det kjennes ut som man faller-selv om man sitter,og ting beveger seg-selv om di står i ro? Alt bra med blodtrykk og jern..men bare lurte på om dette var "normalt" i den grad at andre opplever det samme?

Varer bare i ett par sekunder-men hjelp hvor ekkelt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei du

 

Jeg har det akkurat på samme måte. Sitter på en stol og det begynner å prikke og jeg tror jeg skal falle. Men dette er ikke noe som skjer hver dag, en gang i uken kanskje.Heltr enig - veldig ekkelt!

Er i 19.uke.

Går forresten ut i streik i dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

 

Jeg er svimmel, kortpustet og får hjertebank noen ganger- det er ekkelt fordi jeg føler at det svartner litt for meg inni mellom. Jeg skal til legevakta i dag fordi jeg ikke føler meg helt bra da:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann. Jeg er 26 uker på vei og har hatt problemer med akkuratt dette både sist svangerskap og nå. Jeg får veldig lett lavt blodsukker når jeg går gravid og føler at det svartner, prikker i hendene og har svimt av på prix av alle steder. Jeg må alltid ha et frukt eller en liten sjokkoladebit i vesken min slik at jeg ikke går mer enn 3 timer uten mat. Kan det være det samme for deg tror du? Isåfall er det urt å spise ofte og lite, helst grovbrød og frukt som mellommåltid. Lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært så plaget av dette at jeg var innlagt på sykehus i en uke. Blodtrykket mitt er fremdeles veldig lavt. Jeg svimte bare av hele tiden, og kunne til slutt ikke være alene fordi jeg ikke greide å stå oppreist lenge nok til å lage meg mat/drikke, og å gå ut å handle var helt uaktuelt. På sykehuset gjorde de egentlig ikke så mye annet enn å passe på meg, å de sa bare at blodtrykket ville stige utover i svangerskapet, men selv om jeger 14 fullgåtte nå, så egner jeg meg fremdeles ikke til annet enn å sitte i sofaen.

Du bør sikkert kontakte lege bare sånn at de får sett på deg hvertfall.

Lykke til

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme med meg, jeg besvimer gjerne når jeg står lenge av gangen, feks. i en kø i en butikk ! Svimte av på lindex på lørdag hehe !!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Blir svimmel innimellom, har hatt det slik snart en mnd. Svimmelheten er for meg mest en følelse, jeg holder ikke på å besvime (ennå). Skal på jobb i kveld, har da tenkt å måle både BT og Blodsukker. Vet fra tidligere svangerskap at BT har gått gradvis nedover utover i svangerskapet, men dette har aldri plaget meg. Målte Blodsukker på jobb før jeg ble sykmeldt for en mnd siden, og da var det dessverre litt for høyt (7,8 mmol/l). Skal egentlig ligge mellom 4 og 6, til ikke-diabetikere. Ble litt bekymret og tenkte på svangerskapsdiabetes. Vel hadde jeg akkurat drukket søt te, men det skal egentlig ikke gi utslag når man ikke har diabetes. Likevel var ikke blodsukkeret så høyt at det vil gi utslag på urinprøven, og vil foreløbig ikke bli fanget opp på kontrollene. Vil likevel følge med dette, slik at jeg kan passe meg litt, dersom det skulle bli behov...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...