Gå til innhold

Bekymret for magen...


GuttemammaX3

Anbefalte innlegg

Vet man ikke skal sammenligne seg med alle andre, og at alle graviditeter er forskjellige... I følge UL (tar en ul i mnd) utvikler babyen seg fint, og vokser normalt... Men likevel, jeg er i uke 26, har kjøpt en mammabukse bare fordi jeg syntes det var på tide, men bruker alle mine vanlige bukser / klær ennå uten at de strammer. Ingen som ikke vet at jeg er gravid har sett det på meg, og når jeg forteller det, antar alle at jeg er max tre mnd på vei...

 

http://www.barnimagen.com/content/view/slideshow_user/421110/offset/2

 

Noen her som er like langt på vei og som så vidt har antydning til mage? Pleier å bli beroliget av å ikke være alene om situasjonen... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

syns du er heldig med tanke på det ang klær osv... det er dyyyrt og slitsomt, stressende!!! Og eg er nå bare i uke 24! har ett bilde liggende under mitt nick du kan se på da, skulle gjerne hatt mindre mage...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fin mage du har da... :) Er ikke det at jeg er så utrooolig stressa for dette med magen, men føler det er noe galt når den ikke vokser, og ingen ser at jeg er gravid... Kommer nok etter hvert... Takk for svar...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jeg har fått neskjed som mamma 85 sier, at plutselig sier det poff så er den der over natten...!! Regner med at det ikke er så lenge til, jeg er selv i uke 22, og her er det ingen som tror på meg når jeg sier jeg er gravid, og så langt på vei. De sier at jeg max må være 12 uker... Du kan gå inn på mitt album å se, du er nemlig ikke helt alene om denne følelsen, selv om jeg er 4 uker bak deg da... Min knert i magen ligger det under.. Tror kanskje vi egentlig skal nyte at vi fremdeles kan gå i våre vanlige klær, da vi kommer til å bli store nok mot slutten...:)

 

Ha en fin dag, med din lille mage.... :) Den er jo der, selv om den ikke synes så godt, og det er det viktigste, eller hva..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg hadde det på samme måte som deg første gangen jeg var gravid. Husk at magen kan komme som et skudd på en uke!! Når magemusklene bestemmer seg for å gi opp -glir magen ut :-)

I dette svangerskapet har jeg vokst mest i etter uke 23 - til nå (uke26)

 

lykke til

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ligner på slik min mage såg ut for etpar uker siden. Nå har den poppa ut - på to uker ser jeg virkelig gravid ut :o) Så det dukker nok opp :o)

 

Jeg bruker forøvrig fortsatt mine vanlige bukser. Men det ser jo ut som om jeg "sagger" litt, da ... ;o)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ei venninne som ikke gikk opp mer enn 6 kg sist hun var gravid, og når hun var høygravid så man bare en bitteliten kul der. Så jeg trodde kanskje hun var maks 4 måneder på vei eller noe.

Noen blir bare mindre enn andre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er 3 dager kortere enn deg og har kjempe stor mage! Er stor forskjell på oss alle :-) Bilde under Mari Skoglund!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...