Gå til innhold

Hjelp. Må tisse hele tiden!


mor31

Anbefalte innlegg

Jeg må tisse hele tiden. Rett etter jeg har vært på do, må jeg skikkelig tisse igjen. Men det kommer nesten ingen ting. Det virker som om lille prinsen i magen sparker rett på urinblæra mi og det er ganske plagsomt. Er det flere som har det sånn?

Hvis jeg ikke går med en gang jeg kjenner at jeg må på do, som f.eks 3 gangen om natten, får jeg skikkelig vondt etterpå. Som om jeg får strøm nedentil. Huff huff.

Jeg er 23 uker på vei.

Noen som har et råd eller to?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jepp, rundt den uka var det ille. Du får bare gå på toalettet når du må :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm, sikker på at du ikke har en UVI (urinveisinfeksjon)? "Små-skvetting" kan være et tegn på det... Svir det etter vannlating? Vondt i mage/rygg? Mørkere urin enn vanlig? Lukt av urinen?

Drikk masse, både vann og juice slik at du får skylt gjennom blæra skikkelig hele dagen så kanskje du blir kvitt denne stadige tissinga.. Dersom det er starten på en UVI kan du bekjempe den med mye drikking, slik at du kanskje slipper unna en antibiotika-kur! Ta gjerne c-vitaminer i tillegg, hjelper til å holde balansen i underlivet. Og etter sex er det selvsagt vikitg å tisse og dusje slik at ingen bakterier får ligge å kose seg!

Lykke til og god bedring! :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er i uke 16..og har det slik jeg også... Og det er normal urinmengde hver gang...*hehe*.. Det er jo ikke Nå det skal være slik! Er ganske sikker på det ikke er UVI også...Men,,,mulig livmoren presser på ett punkt...den vokser iallefall!;P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt det på samme måte den siste tiden, flyr på do hele tiden, og det kommer bare litt av gange. Var hos legen fredag, så jeg vet det ikke er UVI. Så da er det vel lillegutt som ligger å trykker på blæra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei gravidforførstegang!

Ville avlevert en urinprøve på legekontoret var jeg deg, og sjekket for uvi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei.

Jeg er 16+4, og har det nesten akkurat slik som du beskriver, bortsett fra at det kommer "normale" mengder med urin hver gang. Det kommer sikkert av at jeg drikker veldig mye vann om dagen.

Var hos jordmor på mandag, og hun fortalte at babyen (vet ikke kjønnet ennå..), ligger og presser på blæra, og jeg hadde ikke UVI.

Har dessverre ikke noen råd å komme med.. Annet enn dersom du er bekymret for om det kan være en UVI, så ville jeg kontaktet legekontoret og tatt med meg en urinprøve.. Greit å få det sjekket :)

 

Lykke til i alle fall :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for svar.

Alt det du spør om kan jeg svare ja på. :( Har tatt c-vitamin og tranebær og har blitt litt bedre. Har også tatt en sånn hjemmetest for UVI og den var negativ. Jeg skal til jormor snart så da får jeg sjekket det ordentlig. Men det er sikkert begynnelsen på UVI, så jeg får fortsette med sure ting så kanskje det blir bedre. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...