Gå til innhold

Rare spark...


Gjest

Anbefalte innlegg

Er det vanlig med spark langt nede? Babyen spenner skikkelig til der noen ganger, og kjennes ut som jeg må tisse samtidig som jeg kjenner sparkene. Litt ekkelt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hender baby min også sparker nedover...både mot blære og mot tarm og skjede...er ubehagelig... Men tror ikke ungen din gjør noe h*n ikke burde... ;)

Så lenge den sparker er alt bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar!

 

Godt å høre at det ikke er bare meg:-) Spark i magen er greit, men ned mot skjeden føles litt rart, liksom... Men så lenge h*n bare gjør som babyer bruker er det ok!

Sparker som bare det denne her. Jordmora sa det kanskje ble en fotballspiller - er helt spinnvill. Men om det blir jente - eller guttelag er vi ikke helt sikre på da. Kunne se ut som en gutt på UL, men vi får ikke vite helt sikkert før h*n kommer ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei!

høres ut så min baby dette...hehe

liker å sparke på blæra når jeg må ekstra på do..hehe

og er veldig aktiv...men d er vel bare bra:) vet at h*n er sunn å frisk;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Samme her. Mye spark/ boksing langt nede... Slik har det vært hele veien... De siste dagene har det vært alle steder... Er veldig takknemlig for å kjenne spark :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er veldig glad for at jeg har en aktiv baby - ikke noe problemer å kjenne spark flere ganger om dagen her. Turner voldsomt inni magen. Var bare litt bekymret for at h*n prøvde å bryte seg ut eller noe når h*n kom så langt ned med sparkene:-P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

hihi, knerten i magen min sparker også mye rett nedover. merkelig følelse. morsomt når de begynner å sparke overalt, nå tror jeg snart jeg klarer å kjenne forskjell på spark fra fot og trykk fra hånd. kjenner også når h*n snur seg rundt og skifter posisjon. Og pappan har endelig begynt å kjenne det utenpå! Det er så spennende og gøy, og utrolig deilig å få bekreftelse på at baby lever og trives flere ganger om dagen... er i uke 23, jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...